ISPADAJU NAM LEPA DECA, A I DOBRI SMO U RODITELJSTVU Rasta iskreno o proširenju porodice sa Anom Nikolić!
Foto: Printscreen/instagram

Iako su se razveli ubrzo nakon što je pevačica donela na svet njihovu ćerkicu, Stefan Đurić Rasta i Ana Nikolić imaju sjajan odnos, lepo govore jedno o drugom i dogovaraju se o svemu u vezi s brigom o ćerki.


- Ana i ja imamo veoma usaglašen raspored oko čuvanja Tare. Trudimo se da se prilagodimo obavezama, ali jako se dobro dogovaramo  - ispričao je Rasta i prokomentarisao svetski trend prema kojem bivši supružnici prave decu iako nisu zajedno.


 -  Pa mislim da još nismo toliko poludeli da pravimo dete, a nismo zajedno, mada nikad se zna. Ispadaju nam lepa deca, a i dobri smo u roditeljstvu, tako da, ko zna, moguće je da će doći i do toga da imamo još jedno dete - priznao je reper.

On je otkrio da njihova ćerkica više liči na mamu fizički, dok je karakter nasledila od njega. On time, ipak, nije oduševljen.


-  Čini mi se da Tara više liči na Anu, iako dosta ljudi govori da liči na mene i da ima moj karakter. To se naravno kod dece menja, još je mala. Ne bih voleo da bude tvrdoglava kao ja, voleo bih da bude smirenija — iskren je Rasta.

Komentari (0)

Loading