SKINULA SE U 7. DECENIJI I NAPRAVILA HAOS NA INTERNETU Danica Maksimović ima 68 godina, a sada su isplivale fotografije obnažene glumice iz penušavog džakuzija! (FOTO)
YouTube/Printscreen

Glumica Danica Maksimović ima 68 godina i ne prestaje da izaziva divljenje zbog svog izgleda i energije. Veoma je aktivna na društvenim mrežama, a novom objavom je još jednom pokazala da je u odličnoj formi.

Danica je objavila golišave fotografije u crnom jednodelnom kupaćem kostimu dok je uživala u jednom spa-centru. U nekom momentu je pokazala i zadnjicu, pa su usledili brojni komentari na društvenim mrežama.

 

"Konačno sam shvatila, da je jedini razlog za život, taj, da u njemu uživamo", napisala je glumica uz objavu.

"Tako je, mila, i treba samo tako. Lepoto", napisala joj je koleginica Lidija Vukićević, koja se takođe može pohvaliti sjajnim izgledom.

"Znači, prelepa i prezgodna", "Najlepša na svetu", "Predivno izgledaš", "Svaka čast za izgled", Dano, legendo", "Bravo za damu. Izgledate vrhunski, a i predivna ste osoba", "Kao vino, što starija to bolja", Najlepša, najseksepilnija i najženstvenija naša glumica! Godine na Vas ne ostavljaju traga, prelepi ste", "Lepa si i zgodnija si nego bilo koje devojke", "Lepše i zgodnije izgleda od neke dvadesetogodišnjakinje", samo su neki od brojnih komentara na Instagramu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (6)

Loading
Sneza

11.06.2021 16:33

Sta je ljudi sa vama? Ona je toliko izborana i stara.Smezurana...O cemu pricate?

Žena

11.06.2021 17:55

Ja zaista ne znam šta nagoni ženu od 70 god.da pokazuje svoje telo?! Da li je to nedostatsk samopouzdanja ili neiživljene frustracije?

Nina

11.06.2021 21:41

@Žena - Višak samopouzdanja i žal za mladošću.

Spozo

12.06.2021 08:54

@dera - Kakve veze imaju godine ako neko lepo izgleda i ima šta i da pokaže...

Suri

11.06.2021 20:40

Nikad od babe devojka, meni je to jasno, nije jasno ovoj babi koja se iz petnih zila trudi da dokaze devojkama da joj nisu ni do kolena.