POBEDIO JE NAJVEĆEG PROTIVNIKA! Siniša Mihajlović otvoreno o opakoj bolesti, neizmernoj podršci supruge, a otkrio i uz koje pesme lomi čaše
Foto: ATA Images

Nakon teške, ali uspešne borbe, sreli smo Sinišu na jednom beogradskom događaju na kojem se pojavio u pratnji svoje supruge, prelepe Italijanke Arijane. Par je cele večeri bio nasmejan, a za ovu priliku Siniša je odabrao elegantan autfit - teget pantalone, košulju u istoj boji, karirani sako i prsluk istog dezena.

Pored njega je blistala Arijana, zanosna plavuša, koja se odlučila za cvetni dezen pantalona, crni korset, šljokičavi crni sako, a izgled je upotpunila upadljivim kaišem.

Foto: ATA Images

 

Siniša se za Alo! osvrnuo na težak period koji je sada iza njega, objasnio je kako se oseća, ali nam je i otkrio navike iz svoje svakodnevnice.

- Težak period je iza mene, sada sam dobro. Iskren da budem, osećam se super, da sam znao da ću se ovako dobro osećati, razboleo bih se ranije - našalio se trener, koji, kako kaže, pored svih zdravstvenih problema, i dalje trenira.

- Svakodnevno treniram, moram jer moj posao to iziskuje - objasnio je Siniša, i otkrio koje su njegove dnevne aktivnosti.

- Trčim, radim, završavam obaveze. Provodim vreme sa porodicom, posvećen sam supruzi i deci. Hvala bogu ima nas dosta, tako da nikad nije dosadno - dodaje on.

- Zaista jako volim našu muziku, volim da čujem kvalitetnu pesmu - počeo je bivši fudbaler, i otkrio koji žanr mu je omiljen.

- Slušam samo narodnu muziku. Dok trčim, u kolima tokom vožnje uvek se odlučim za narodnjake. Moja deca slušaju drugačiju muziku, sada su popularni neki Relja i Cvija - priznao je on, dodao:

- Izdvojio bih Ljubu Aličića kao pevača, u njegovim pesmama uvek uživam. Mnogo volim pesme „Ako smeta tvome ocu“ i „Ti ne ličiš ni na jednu“. Uz tu muziku, naravno, mora i da se popije - iskren je bio Siniša, pa je uporedio provod u Italiji sa onim u Srbiji.

- Drugačije je to, Italijani ne znaju da se vesele kao mi, ne razumeju tu muziku. Pustim im to nekad, pa se oni napiju i skaču, ali ne provode se oni kao mi - zaključio je trener Bolonje.

Foto: ATA Images

 

Pobedio leukemiju!

Podsetimo, Siniša Mihjlović bio je u teškom stanju 2019. godine, kada je otkriveno da ima hroničnu mijeloidnu leukemiju. On se prošle godine osvrnuo na bolničke dane i priznao da mu je bilo teško da prebrodi taj period.

- Imao sam 13 hemoterapijskih tretmana u pet dana, ali posle trećeg sam već hteo sve da uništim. Prvi krug je bio najgori, imao sam napade panike koje nikada nisam imao jer sam bio zaključan u sobi. Nisam mogao da izađem i ludeo sam. Hteo sam da razbijem prozor stolicom, ali su me zaustavile supruga i medicinske sestre. Dale su mi injekciju i smirio sam se - ispričao je tada on za „Stori“.

Profimedia

 

 

Komentari (0)

Loading