NAKON RASKIDA PEVAČA I MARINE! Oglasila se Darkova majka, ovim rečima brani sina, a dotakla se i novih detalja koje su Lazić i Gagićeva sakrili od javnosti
Printscreen

Nakon što je Darko Lazić priznao da je došlo do raskida veze sa Marinom Gagić, pevačeva majka otkrila je za jedan naš portal koliko je njoj teško palo to što u skorijem periodu ipak neće oženiti sina.

- Darko je sam sve rekao. Nije više on mlad, ni nezreo. Kao i svaka majka, mislim da je vreme i volela bih da se skrasi i posveti porodici, ali on zna najbolje šta će. Ima dovoljno godina, ali sam odlučuje kako će dalje i šta će. Za svađu je potrebno dvoje, nije samo on kriv... Nisu tu u pitanju samo njegovi izlasci, bilo je tu više razloga što se oni odlučili da se rastanu, ali ja u to ne ulazim - kaže Lazićeva majka i otkriva u kakvim je sad ona odnosima sa nesuđenom snajkom Marinom, ali i koliko joj teško pada što njen unuk neće odrastati pored oba roditelja.

NAKON RASKIDA PEVAČA I MARINE! Oglasila se Darkova majka, ovim rečima brani sina, a dotakla se i novih detalja koje su Lazić i Gagićeva sakrili od javnosti

Foto: Alo.rs

 

- Naravno da mi je žao zbog Alekseja, za njega je najbolje da odrasta uz oba roditelja, ali ja deteta nisam željna, ja ću ga uvek videti. Sa Marinom sam ostala u dobrim odnosima, komuniciramo, čujemo se. Prvenstveno je bitno ostati u dobrim odnosima zbog deteta, ono ništa nije krivo i treba što menja da oseti rastanak roditelja - rekla je Branka i otkrila da li je Ani Sević čestitala udaju, ali i koliko dugo nije videla unuka Lorenu.

- Nisam se čula sa Anom, čula sam da se udala. Želim joj sve najbolje. Ne znam ni da li joj je Darko čestittao, da li su se čuli... Lorenu nisam dugo videla, ne sećam se tačno kad sam unuku videla poslednji put - otkriva majka Darka Lazića za gorepomenuti portal.

MARINA JE HTELA DA ME DRŽI NA POVOCU, NISAM JOJ DOZVOLIO! Darko Lazić prvi put nakon kraha ljubavi sa Gagićevom, velika ispovest i šokantni detalji iz života pevača! Više o tome OVDE.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Mila

11.06.2021 15:12

Nakon svega tebe i treba držati na povodcu.

Miki

11.06.2021 17:02

Nije čovek za porodicu. Skače sa jedne na drugu opija se bahati se šmrče misli da je to smisao života. Ali neznam što decu pravi kada ni alimentaciju nije spreman plaćati. Mnogo loš čovek