NEMA PREDAJE! Marina Tucaković vodi žestoku bitnu sa opakom bolešću, pojavila se u invalidskim kolicima i poslala snažnu poruku javnosti!
Foto: Ataimages

Marina Tucaković godinama unazad vodi bitku sa opakom bolešću, ali uprkos svemu ostala je jaka i hrabra! Jedna je od najvećih estradnih zvezda, a pevači se decenijama utrkuju da im upravo ona napiše tekstove za pesme.

Marina je za Alo! otkrila da uprkos svim problemima sa kojima se bori ne želi da se predaje i svim silama se bori da bude jača od bolesti koja ju je zadesila. Kako nam je otkrila, veruje da će biti bolje, ali sebi ne želi da uliva lažnu nadu, već živi od danas do sutra. Trenutno je u ciklusu primanja hemioterapija, a pored toga se leči i alternativnom medicinom.

- Iskrena da budem, nezahvalno mi je da pričam o tome šta mi je tačno pomoglo da budem malo bolje. Da li su to hemioterapije ili alternativa. Preko prijatelja iz Bosne sam nabavljala neke trave, otkud znam, to sam pila. Čim sam hvala bogu živa, verovatno nešto ima i u snazi i u mojoj glavi. Klonem i ja ponekad, ko kaže da nije tako, laže. Ja se ničeg ne bojim, nije to strah, to je neka vrsta depresije što sad ne mogu da pišem koliko bih mogla, što sad idem kolicima - rekla je Marina i otkrila da se i njen suprug bori sa zdravstvenim problemima.

Alo.rs/Dejan Briza

 

- Futi je imao koronu, ali pored toga on ima i hronične gastro probleme, bio je tri nedelje u bolnici. Kada se vratio dobio je temperaturu, i tada smo ustanovili da je zakačio virus. Bogu hvala, mene je mimoišla - otkrila je Marina, koja kaže da su joj lekari rekli da će iz svega izaći kao pobednica.

- Doktori kažu da sam dobro, poslednji rezultati su bili znatno bolji, ali videćemo sada krajem juna idem na još jednu kontrolu. Iskreno da vam kažem, ne razmišljam o optimizmu, u ovakvim situacijama treba biti realan, najrealniji. Neka stvari idu svojim tokom - kaže pomalo tužnim glasom Tucakovićeva.

 

Pušim i dalje, a popijem i rakiju!

Marina kaže da nije odustala od svih poroka.

- Cigarete nisam ostavila, smanjila sam konzumaciju, morala sam, ali da ostavim nikako... Alkohol ne pijem, možda nekad rakijicu - kaže Marina.

Foto: Ataimages

Napisala preko 4.000 pesama

Tucakovićeva kaže da joj je teško da izdvoji jednu omiljenu pesmu koju je radila za najveće muzičke zvezde sa prostora bivše Jugoslavije, ali ima favorite.

- „Dodirni mi kolena“, „Kukavica“, „Ostariću neću znati“, Mislim da sam uradila mnogo dobrih pesama. Džeju sam napisala „Gde ću sada moja ružo“, to mi je omiljena. Napisala sam oko 4.000 pesama, pa je teško izdvojiti - kaže ona za Alo!

Foto: Alo.rs

 

Komentari (1)

Loading
smešni virus

12.06.2021 09:25

džaba i pare i mediji i slava