DOLAZILA JE I HITNA! Komšije otkrile apsolutno sve o životu Jovane Jeremić, nakon ovih detalja biće vam jasno zašto je dala otkaz na Hepiju
Printscreen Amidži šou

Nemoguće je pronaći nekoga ko u komšiluku ne zna za Jovanu Jeremić. Kako otkrivaju voditeljkine komšije ona je senzacija ne samo na internetu, već i u njihovom kraju. Sreću je svakodnevno i ističu da je ljubazna.

- Kako da ne znam Jovanu Jeremić? Svi samo pričaju o njenom plesu, o tome što nije bila đak generacije. Ona je pozitivna lujka. Uvek je raspoložena kad je sretnem, ali je isto tako često u žurbi. Nasmeje se i pozdravi ali nema vremena da se zadržava sa mnom. Najviše sam je pratila dok je vodila "Parove", u takvom projektu je bila odsečna i neposredna. Tražila je od svih takmičara disciplinu unutar rijalitija, što nije nimalo lako. Zanima me gde će sada preći kada je dala otkaz? Čitala sam u medijima da je u ponudi nekoliko televizijskih kuća, ali videćemo - poručuje komšinica iz zgrade, dok komšija koji stanuje preko puta nije imao lepo mišljenje.

- Bože svašta. Znam ko je Jovana Jeremić, ali što je ona meni bitna? Ništa mi ne znači ni njen otkaz, a ni gde će raditi - rekao je komšija.

DOLAZILA JE I HITNA! Komšije otkrile apsolutno sve o životu Jovane Jeremić, nakon ovih detalja biće vam jasno zašto je dala otkaz na Hepiju

Printscreen Amidži šou

 

Na obližnjoj pumpi, radnici su imali samo reči hvale za voditeljku.

- U poslednje vreme je svakodnevno viđamo sa detetom i drago mi je da konačno može Lei da se posveti. Često muž i ona odlaze na ručkove, kafe, ali sam viđao i njenu svekrvu. Poznajem ih i privatno, pa zbog toga znam ko sve čini njihovu porodicu. Svekrva joj je ljubazna žena i često je sa Leom u šetnji po kraju. Kad god Jovana nije mogla od obaveza da se posveti detetu, tu je ona bila za njih - govori pumpadžija, dok iz obližnje prodavnice kažu da su videli kako je dolazila Hitna pomoć ispred voditeljkine zgrade i to nekoliko puta.

- Videli smo kako Hitna pomoć dolazi po Jovanu. Od stresa je smršala, vidi se razlika u kilaži. Previše je sebe opteretila i trebalo bi da uživa u životu. Desi se da kada dođe u prodavnicu da zaboravi po šta je došla. Brzo joj lete misli, zbunjena je i često zabrinuta. Čitam ovih dana o njoj u novinama, volela bih da je gledam ponovo na televiziji. Meni je ona interesantna - zaključuje kasirka.

Jovana Jeremić iskreno o tome kako je muž prevario! Više o tome OVDE.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
ljubica

11.06.2021 13:40

Bilo je vidno i laicima da njoj treba lekarska pomoc.