NAKON DUGO VREMENA POJAVILA SE U JAVNOSTI Marina Tucaković se i pored hemoterapija vratila svom najvećem poroku, hitmejkerka otkrila kome piše pesme
Printscreen

Čuveni tekstopisac Marina Tucaković pojavila se na jednom prestoničkom događaju, a ovo je njeno prvo javno pojavljivanje nakon duge pauze. 

Marina je na početku razogovra otkrila da ne podnosi svaku hemoterapiju isto, te da i dalje piše

n

 

- Kako koju. Da je lako, nije lako, ali nije ni strašno. Sada će već deseta. Pišem tekstove. Radila sam za Sašu Matića. Ceca i ja smo se čule juče, kažem joj "Čula sam da si odustala od karijere", ona kaže "Ma, ko ti to kaže". Smeje se. Poslala mi je sinoć pesme, ali ja nisam preslušala – našalila se Marina.

Na pitanje medija šta je čini srećnom, i da li se vratila cigaretama, Tucakovićeva je odgovorila ovako: 

- Da slažem garderobu. Šta još da me čini srećnom. Istina je da sam se vratila cigaretama. Rakijicu, možda jednom mesečno, a i ne mogu. Jedem normalno – otkriva ona.

Marina se dotakla i lečenju kojem se podvrgla zbog teške bolesti.

- Ne znam šta mi je pomoglo, nezahvalno je pričati o tome, hemoterapija je. Nikad se ne zna šta pomogne. Ja verujem u hemoterapiju, ali i u alternativu. Preko prijatelja iz Bosne sam nabavljala neke trave, otkud znam, to sam pila. Čim sam, hvala Bogu, živa, verovatno je i u snazi nešto, i u glavi – priča Marina.

- Klonem i ja ponekad, ko kaže da nije tako, laže. Ja se ničeg ni ne bojim, nije to strah, to je neka vrsta depresije - što sad ne mogu da pišem koliko bih mogla, što kad idem moram kolicima, što imam ovaj i onaj problem, inače ne bojim se – zaključuje Tucakovićeva u razgovoru.

Pogledajte OVDE Saša Popović iskeširao supruzi album vredan 100.000 evra Kliknite za više vesti

Komentari (0)

Loading