CECA STIGLA NA LITIJU Pevačica u prvim redovima ispred Hrama Svetog Save, društvo joj pravio on (VIDEO)
Foto: Alo.rs

Poglavar SPC će večeras predvoditi litiju sa više stotina sveštenika, članova beogradskih crkvenih horova i predstavnika različitih gradskih službi. Oni su u 19 časova krenuli od Vaznesenjskog hrama, ulicama Kneza Miloša i Kralja Milana, preko Slavije i Bulevara oslobođenja do Hrama Svetog Save na Vračaru, gde je patrijarh služio i moleban za Beograd i njegove žitelje.

Foto: Printscreen/instagram

 

Domaćin slave ove godine biće gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić koji je pozvao građane da se pridruže litiji, uz poštovanje epidemioloških mera.

Među prvima ispred Hrama Svetog Save u srcu Vračara, stigla je i folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović.

Foto: Printscreen/instagram

 

Ceca je sa sinom Veljkom Ražnatovićem sa ostalim okupljenima mirno čekala da litija počne, a mnogi ih u masi nisu ni prepoznali.

Pogledajte OVDE  ovo je bivša žena Željka Mitrovića, bila je poznata pevačica i rodila mu dvoje dece 

Komentari (3)

Loading
zora

10.06.2021 21:29

Samo ti setaj Svetlana, i moli se. Treba iskajati grehe i dobiti oprostaj za zlo koje si nanela Raznatovicevoj deci iz prvog braka.Da li si toliki vernik bila i kada si se udala i rastavila porodicu.Deset zapovesti nisi postovala.

Micale

11.06.2021 03:16

@zora - Ta te briga razjeda e ženo bez pameti Bog ne gleda tvojim očima i nije zloban kao ti

Anja

11.06.2021 08:15

Ceca sa svojima mirno cekala..... ma sta kazete, sta je trebala da radi? Ja ne znam od kada su oni vernici, veru treba ziveti, preteruje se o njima jer nisu oni primer nikakvi srpske ili bilo koje porodice