Saša Kovačević: Nije to samo njeno, to je i moje dete!
Foto: ATA Images

Pop pevač Saša Kovačević aktivni je učesnik javnog života Srbije, a uprkos tome što je dugi niz godina u skladnoj vezi, on na gradska dešavanja uglavnom ide sam.

Ovoga puta na jednoj modnoj reviji ipak se pojavio sa svojom partnerkom, pa otkrio kako se oseća i kako ona izdržava teret njegove slave.

Foto: ATA Images

 

 

- Zorana se navikla na pravila mog javnog posla i svega što on nosi sa sobom jer kada smo se mi upoznali ja sam se ovim poslom bavio 12-13 godina. Teško je u današnje vreme naći osobu koja može da prati moj posao i zakone šou-biznisa, ali ona sve to ume i može - rekao je pop pevač za Alo! i dodao:

- Prvi put smo izašli zajedno na jedan javni skup i osećaj je i čudan i lep. Zorana je neko ko ne voli eksponiranje i ne uživa u tome, ali nekada se moraju ispoštovati zajednički prijatelji. Zato smo večeras kod Cvije na reviju došli zajedno - objasnio je Saša.

Nije tajna da Sašina devojka ima ćerku iz prvog braka, a pevač je naglasio da je devojčicu prihvatio kao da je njegova i da se ne oseća kao očuh već kao otac.

- Nije to samo njeno dete, to je i moje dete. Uloga oca je fenomenalna i osećaj je divan. Svi mi živimo za nove generacije koje će naslediti naše gene i živeti kada nas ne bude. Uskoro će valjda doći na svet i naše dete, a biće i svadbe - zadovoljno je najavio pevač.

Saša Kovačević je nedavno u Beogradu ugostio i grčku zvezdu Konstantinosa Argirosa, a za Alo! je najavio i saradnju sa njim.

- Konstantinos je super momak i u kontaktu smo godinu i nešto dana. Zbog cele ove situacije nismo sarađivali, ali planiramo i hoćemo da napravimo nešto lepo - tajanstven je bio Kovačević.

Kako dugo nije nastupao i pošto uskoro kreću nastupi, Saša je duhovito prokomentarisao šta će da radi ukoliko zaboravi stihove nekih svojih hitova.

- Ne plašim se toga jer i kada ne mogu da se setim teksta ja pustim publiku i oni mi pokažu kako se peva - zaključio je Saša Kovačević.

 

Komentari (1)

Loading