NAKON TRANSFORMACIJE KOJOM JE ŠOKIRALA SVE Goga Sekulić otkrila kako je došlo do saradnje sa proslavljenim reperom i ko joj čuva naslednika za vreme nastupa (FOTO)
Printscreen Premijera

Ona je prva otvorila letnju sezonu nastupa na crnogorskom primorju nakon opravdane pauze, pevačica Goga Sekulić vredno je radila na novim projektima, ali i svom repertoaru uz koji se njena publika ludo zabavlja.

Printscreen Premijera

 

 

Pevačica ne gubi vreme, te je odmah po popuštanju epidemiološkim mera odlučila da snimi spot za pesmu ''Balkan bejbi'', koju je uradila u saradnji sa jednim nemačkim reperom.

Pesma je snimljena još u decembru prošle godine, ali pandemiju će imati tek ovog leta. Goga je za potrebe ovog spota doživela potpunu transformaciju, te se vratila u plavu boju kose, kakvu je imala na samom početku svoje karijere.

Printscreen Premijera

 

 

- Didžej je želeo da stupi sa mnom u kontakt i kada sam čula pesmu svidela mi se. To je to, pesmu su radili Džala i Buba. Ja sam uvek u svom fazonu. Pitaju me da li ću raditi balade, pa ako naleti neka kvalitetna što da ne, ali ja volim brže pesme, energične, to sam ja - kaže Goga.

Pevačica će ovo leto provesti radno, čemu se posebno raduje.

Milica Dabović ostavila sve u neverici izjavom o ocu svoga sina, šta joj je on sve ukrao čitajte OVDE.

Komentari (0)

Loading