ON JE ZASLUŽAN ZA CECIN HIT KOJI JU JE PROSLAVIO! Evo kako izgleda muzičar čijem se pozivu Ražnatovićeva neopisivo obradovala, a Arkan ga obasipao bogatstvom (FOTO)
Dejan Milićević

Pevačica Svetlana Ražnatović Ceca decenijama je na muzičkoj sceni, a za njenu karijeru najzaslužniji je uspešni muzičar.

Mirko Kodić je čuveni harmonikaš koji je proslavio brojne pevače i danas velike zvezde, a jedna od njih je i Svetlana Ražnatović Ceca.

Mirko danas promoviše svoj novi album, ali niko ne zaboravlja koliko je udela imao i u stvaranju tuđih karijera poput najveće balkanske zvezde Svetlane Ražnatović.

Foto: Youtube/Printscreen

 

 

Mene je čuo Mirko Kodić, koji je imao vikendicu na moru. Sedela sam sa drugaricom i on je došao i rekao: "Kada nastupa ta mala, svi mi pričaju da je strašan talenat?" Ta prijateljica kaže da je to ta mala, a on pita: "To dete?" On je došao i kada sam otpevala prvi blok upoznao je moje roditelje koji su me svuda pratili. To je bio kraj 1987. godine i sećam se da se javljam na telefon, Mirko se javio. Stalo srce! Ja zovem tatu, a on govori: "Dobro, dobro" i to mi traje kao večnost. On je pokupio ekipu muzičkih urednika, posle su odlučivali da li mogu da snimim album, bila sam maloletna, tada se vodilo računa o svemu. Prošla sam taj krug, pevala sam Vidu Pavlović, Vesnu Zmijanac i Draganu Mirković. Nisu verovali da imam tako malo godina, uvek sam imala taj triler, boju glasa, nisam imala glas kao dete. Pred doček Nove godine 1988. stekla sam pravo, čekao me album i tako nastaje "Cvetak, zanovetak" - rekla je Ceca svojevremeno za medije.

Foto: Printscreen/instagram

 

 

- Jeste, za pesmu "Zajdi, zajdi". To se dešavalo na njegovoj i Cecinoj svadbi, stavio mi je dva pakovanja po 100.000. Posle svadbe sam sa jednim drugom otišao kod Arkana u kazino gde sam ga sreo. Pita me "Mirko, šta radiš ti ovde", ja mu kažem "došao sam da ti vratim pare". I tako je bilo, šilinzi su ostali u kazinu - govorio je Kodić za domaće medije.

Detalje glamurozne proslave Željkovog prvog rođendana, pogledajte OVDE.

Komentari (0)

Loading