ZAŠTO IMATI JEDNU, KAD MOŽE DVE? Marina Gagić digla ruke od pevača, Darko Lazić i dalje tvrdi da ima verenicu, a sad je uhvaćen sa dve atraktivne crnke u provodu (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

Marina Gagić je otkrila da već četiri meseca nije u vezi sa Darkom Lazićem, iako je on sve ovo vreme govorio da je među njima sve u najboljem redu. 

 

 

Mnogi misle da je ovome doprinelo to što je Lazić, nakon što je odjeknula vest da mu se bivša udaje, objavio sliku s atraktivnom crnkom s kojom je uživao na gliseru i bio vidno raspoložen.

 

 

Ipak, njihovi problemi počeli su ranije, a Marina je rešila da stavi tačku na celu priču sa folkerom. 

- Darko i ja nismo zakazali svadbu da bismo je otkazali. Mi ne živimo zajedno već, sigurno, četiri meseca, a razlozi su jasni. Smatram da mu ne priliči da se ponaša ovako kako se ponaša, ali šta ja tu mogu. Bože moj! Njegov život, njegova stvar. Osećam se odlično, konačno imam zasluženi mir sa detetom. Aleksej je najvoljenije i srećno dete, ljubav mu se pruža non-stop, u centru pažnje je u mojoj porodici i ja sam zadovoljna svojim životom - rekla nam je Gagićeva. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gagic Marina (@gagic_marina)

Nakon nje, sada se oglasio i Lazić koji se pravdao da nema veze sa neverstvom, a Marinu je nazvao ženu, aiko ona tvrdi da više ne žive zajedno. 

- Ne znam da li odajem takav utisak ili ljudi jednostavno vole da pričaju da varam ženu. Slike jesu lepe, ali između mene i dotične devojke nije bilo ničega. Uživali smo u pauzi na snimanjima, ali stvarno ne mogu da zovem ljude redom i da im pričam. To je sve što mogu da kažem - poručio je Darko kratko. 

Pogledajte OVDE  Marina Darku nije mogla da pređe preko ove stvari

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading