VOLIM DA SE DAVIM! Poznata pevačica otkrila u kakvom se*su uživa i šta voli da joj rade muškarci, izjavom šokirala sve prisutne
Foto: promo

Transrodna prostitutka Elektra Elit, koja se srpskoj javnosti najpre predstavila kao pevačica, ne prestaje da šokira svojim ponašanjem i iskrenim izjavama koje često znaju da uđu u polje intimnog. Spremajući se za jedno od gostovanja, ona je sa svojim šminkerom i frizerom razgovarala o navikama i afinitetima koje ima u spavaćoj sobi pa objasnila kako i zašto joj prija žestok oralni se*s.

VOLIM DA SE DAVIM! Poznata pevačica otkrila u kakvom se*su uživa i šta voli da joj rade muškarci, izjavom šokirala sve prisutne

Foto: Alo!

 

 

- U oralnom se*su volim agresiju, da se ja davim, da slinavim - objasnila je pevačica, dok su se članovi njenog bjuti tima grohotom smejali.

To ju je samo inspirisalo pa je nastavila da detaljiše kako bi oni koji je slušaju mogli sve i da vizualizuju:

- Volim da budem kao ono tele kad sisa mamu pa mu sve pena na usta ide od sreće  - plastično je objasnila Elektra.

Ipak, kada je primetila da je devojka koja sa njima bila u sobi snima, ona se sabrala, prestala da priča o afinitetima u seksu pa joj poručila:

- Droljo, sad me snimaš pa me posle puštaš na mrežama - zapretila joj je pevačica uz pokazivanje kažiprsta.

Ovaj video je objavljen na Tviter nalogu Elektre Elit, a mi se pitamo da li se ovo intimno priznanje odnosi na to kada je na poslu i kada uzima novac za seks ili samo na trenutke kada sa svojim partnerom uživa za svoju dušu i džabe? 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading