ALO! PAPARAZZO Poznati fudbaler uhvaćen u centru Beograda, napravio ozbiljan prekršaj, a onda nastavio da se bahati na neviđeni način (FOTO)
FOTO: Aleksandar Nalbantjan

Fudbaler Herte iz Berlina Nemanja Radonjić (25) živi i radi u zemlji gde se saobraćajni propisi ozbiljno poštuju, ali kada dođe u Srbiju očigledno je da se brže-bolje vrati bahaćenju koje je svojstveno Balkancima i domaćim javnim ličnostima.

Paparaco Alo! uhvatio je Radonjića kako sa svojim vozačem pravi popodnevni predah u centru Beograda i tom prilikom fotografisao ozbiljan zakonski prekršaj. To što su svratili u jedan od prestoničkih restorana da nešto prezalogaje nije nimalo čudno, ali činjenica da su njegov besan i skup automobil „mercedes“ parkirali nasred pešačkog prelaza u najmanju ruku je nevaspitano i bahato, posebno što je reč o javnoj ličnosti koja bi trebalo da se ponaša kulturno i u skladu sa zakonom i saobraćajnim propisima.

Paparaco fotografije mladog sportiste i njegovog vozača nastale su oko 17 sati posle podne, pa je interesantno što u to doba dana oni jedu omlet, tost i salatu, obrok koji običan svet konzumira za doručak. Verovatno da je fudbaler za vreme boravka u Beogradu, gde se odmara od Bundeslige, zamenio dan za noć pa dok pošten svet spava on se provodi i banči po splavovima i kafanama, a tom logikom ne čudi što doručkuje skoro u vreme večere. Jedino zdravo na stolu fudbalera bila je negazirana voda i sok od ceđenje pomorandže koji su dobri za otklanjanje mamurluka. Dok su pešaci morali da obilaze njegov džip, Radonjić nije prekidao svoje hedonističke rituale.

Smuvao Ivu Grgurić

Ovih dana mediji bruje i o ljubavnom životu ovog Nišlije koji sportsku karijeru gradi u Nemačkoj. Kako se navodi, Nemanja Radonjić je smuvao Ivu Grgurić, pobednicu rijalitija „Zadruga 3“.

Starleta i fudbaler su navodno viđeni u jednoj prestoničkoj kafani, gde su se celo veče provodili i  naočigled svih razmenjivali nežnosti. Vezu još uvek nisu potvrdili, ali se nadamo da kada je sa svojom izabranicom fudbaler malo više vodi računa o vožnji i propisima u saobraćaju.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading