SEVERINA SE VRATILA U ŠKOLSKU KLUPU Pevačica bila prinuđena na ovaj korak, pa otkrila i zašto
Foto: Printscreen/instagram

Hrvatska pop zvezda vratila se u školsku klupu da utvrdi gradivo jer duže od godinu dana nigde nije nastupala zbog pandemije koronavirusa.

Severina Kojić je upisala časove pevanja.

- Upisala sam časove pevanja! Već šest meseci vežbam glas sa profesorom muzike da bih uspela da otpevam numere na novom albumu, koje nimalo nisu lake. Veliki sam perfekcionista i želim da sve zvuči savršeno. Bez muke nema nauke - kaže pop pevačica.

Ona objašnjava šta ju je nateralo da se posle brojnih hitova i tri decenije na muzičkoj sceni vrati u školu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

- Volim da se usavršavam i napredujem, a korona je pravi trenutak za to, jer imam vremena da se posvetim sebi. Da bih snimila pesme koje mi se sviđaju, moram da savladam neke nove tehnike pevanja. Takođe, mnoge stvari koje sam učila u srednjoj muzičkoj školi s vremenom sam zaboravila. Na primer, solfeđo! Zato svakodnevno imam melodijske vežbe - priča Seve i dodaje da na časovima izvodi i pesme koje će se naći na novom albumu:

- To će biti najozbiljniji i najzahtevniji projekat na kom sam radila. Prvi singl ću objaviti u junu, a posle njega i ceo album. Rešila sam da posle korone i teškog perioda koji je iza nas snimim vesele pesme. Potrebno nam je pozitivne energije.

SEVERINA SE VRATILA U ŠKOLSKU KLUPU Pevačica bila prinuđena na ovaj korak, pa otkrila i zašto

Printscreen

 

I dalje zakonita snajka Dragana Kojića Kebe, koja godinu i po dana živi rastavljena od njegovog sina Igora, kaže da se uželela nastupa.

- Nadam se da ću, kad snimim novi album, napokon početi s koncertima. Nedostaje mi energija koju mi daje publika. Zato sam se nedavno i vakcinisala protiv korone. To sam uradila da bismo napokon mogli normalno da živimo, da se volimo, grlimo, ljubimo, pevamo... Naravno, i da putujemo! - poručuje Severina.

Pogledajte OVDE  kako je izgledala Marina Tucaković u mladosti, poznata hitmejkerka nekad i sad

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading