BILA SAM MRTVA PIJANA Sanja Đorđević nakon medijske tišine se pojavila na proslavi Ražnatovića, a evo kako se provela!
Foto: Youtube/Printscreen

Sanja Đorđević se osvrnula se na svoju borbu sa opakim virusom.

- Plašila sam se za porodicu, a kovid sam pobedila tako što sam se isključila na 5-6 vekova u knjige, filmove, serije. Pobegla sam iz ovog vremena, i morala sam da se resetujem. Sad kad razgovaram nemam onu elokvenciju kao ranije - priča Sanja kroz šalu.

Na vrhuncu popularnosti odlučila je da se povuče, evo i zašto.

- Bila je velika doza prezasićenja. Sebe sam izgubila i morala sam da se pronađem. Nisam želela da pričam o nebitnim stvarima, a u tračeve se ne petljam, kad imam novu pesmu ili koncert odazovem se. Nisam neko ko je nametljiv da bi bio stalno prisutan, a i mnogo vremena oduzima. Moj omiljeni deo posla su koncerti, ja sam najbolja kada sam na sceni. Energiju čuvam za one koji me vole, fanovi su mi i dalje verni. Izbaciću nove pesme, ali ne sad u ovoj gužvi kad svi izbacuju - priča pevačica.

Nedavno je bila na proslavi prvog rođendana unuka Svetlane Cece Ražnatović, malog Željka Ražnatovića.

- Bilo je divno, ispratila sam sva njihova porodična dešavanja. Posle dužeg vremena sam bila na žurki, popila sam dve rakije i mrtva pijana sam bila. udavila sam sve ljude, emocije su mi proradile. Toliko je bilo lepo! Ova pauza nam je pomogla da shvatimo koliko volimo muziku i jedni druge. Tamo sam se pojavila sam detetom, najsigurnija sam sa njom.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading