ALO! SAZNAJE Gobelja je za verenički prsten iskeširao 15.000 evra, otkriveni svi detalji glamurozne prosidbe Katarine Grujić!
Foto: Printscreen/instagram

Katarina Grujić uskoro će stati na ludi kamen! Njen dečko, fudbaler Crvene zvezde Marko Gobeljić, odlučio je da je pita da se uda za njega

Kaća je naravno pristala i to uz suze, smeh i aplauz njihovih prijatelja koji su u strogoj tajnosti organizovali ovu posebnu noć za Kaću, koja nije ni slutila šta je čeka.

Kako izvor Alo! Tvrdi, Marko je pozvao nekoliko njenih prijatelja kako bi se dogovorili oko lokacije na kojoj će da se desi prosidba, a onda su se ideje samo nizale.

- Zakupili su jednu prelepu vilu sa bazenom i dekorisali je cvećem i balonima. Markovi prijatelji su bili zaduženi da u trenutku kada se Kaća pojavi u dvorištu upale baklje, dok su njene drugarice sve to snimale. U trenutku kada je stigla, bend je počeo da svira, a Gobelja se spustio na kolena i zaprosio svoju dragu. Kaća od šoka nije znala šta je snašlo, rasplakala se, rekla „da“ i zagrlila Marka koji je stavio prsten na njenu ruku - otkriva izvor Alo! koji tvrdi da je Gobelja odrešio kesu za prsten.

- U pitanju je zlatni prsten optočen dijamantima jednog poznatog brenda koji je platio oko 15.000 evra! Znao je da će se Kaći dopasti jer poznaje njen ukus, a savetovao se i sa njenom sestrom oko detalja i zaista nije pogrešio. Katarina je bila oduševljena, a onda je i sva ponosna poslala fotografiju prijateljima i roditeljima koji te večeri nisu bili pored nje - kaže naš izvor.

ALO! SAZNAJE Gobelja je za verenički prsten iskeširao 15.000 evra, otkriveni svi detalji glamurozne prosidbe Katarine Grujić!

Foto: Printscreen/instagram

 

Nakon zvaničnog dela, Kaća je na žurku pozvala nekoliko kolega, pa su se tako, između ostalih, mikrofona latili Darko Lazić, Andreana Čekić, Tamara Milutinović, Baja Mali Knindža...

Rekla sam DA do kraja života!

Mlada folk zvezda nikada nije krila da je Marko Gobeljić čovek njenog života. Ona je često u intervjuima za Alo! isticala koliko je zaljubljena, te da je konačno pronašla svoju srodnu dušu. Nedavno je ispričala da mašta o tome da je Marko zaprosi, a san je postao java.

- Kao i sve devojke, znam kako bih volela da mi izgleda veridba sa Markom, ali o tome ne odlučujem ja. Ne mogu ja da kažem kada će mi dati prsten ili da to planiram. Često mu pokazujem kako bih volela da to izgleda, a on sve to sluša i upija. Nikada do sada nije pogrešio kada je bio neki poklon u pitanju ili iznenađenje, pa ne sumnjam da će, ako bude došlo i do ovog koraka, sve uraditi sjajno - rekla je ona nedavno.

Katarina je na svom Instagram nalogu objavila njihovu zajedničku fotografiju i napisala: „Rekla sam DA do kraja života“.

Zasijao prsten na ruci Katarine Grujić, Gobeljić napravio spektakularno iznenađenje povodom veridbe i pevačicu oborio s nogu! Više o tome OVDE.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading