ŽELJKO NOSIO SMOKING SA TATINOG 1. ROĐENDANA! Veljko nije krio sreću što mu je sin po svemu njegova kopija (FOTO/VIDEO)
Alo

Sinoć se u jednom prestoničkom restoranu uprilicena proslava 1. rođendan Željku Ražnatoviću, a ponosna baka je pozirala sa unukom pred kamerama.

Naime, Ceca se pojavila u kombinaciji koja oduzima dah. Pevačica je došla u korsetu roze boje, a pantalone u takođe bile u istoj boli. Duboki dekolte je došao do izražaja, a nema ko nije primetio njenu figuru.

ŽELJKO NOSIO SMOKING SA TATINOG 1. ROĐENDANA! Veljko nije krio sreću što mu je sin po svemu njegova kopija (FOTO/VIDEO)

alo

 

 

Ceca je držala Željka u naručju. Slavljenika su obukli u belo odelo sa crvenom mašnom i crvenim pojasom. Inače, Željko je u smokingu koji je Veljko nosio na svom prvom rođendanu.

- Danas je poseban dan. Ovo je Veljkov smoking, on je slavio ovako svoj prvi rođendan, pravi tatin sin. Brzo mi je proletelo vreme, mnogo sam srećna i ponosna i zaljubljena u mog lepog miša. On je mali, imaće uspomene. Čekam da on napuni tri godine pa ćemo videti za poklon. Mama je lepotica, on je isti Veljko za sad. Ovo je naš poseban dan, želimo da se svi provesele. Veljko se sjajno snašao u ulozi oca i njegov otac je isti takav bio - rekla je Ceca.

Među prvima su na proslavu stigli Bogdanini roditelji, Veljko Ražnatović sa Bogdanom, Bojana Rodić sa izabranikom Mirkom, tetka Anastasija Ražnatović i mnogi drugi.

Deliće atmosfere sa gala žurke, pogledajte u video snimcima koji se nalaze u okviru reksta.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading