ONA JE VEČERAS NAJPONOSNIJA BAKA NA SVETU Ceca blista dok u naručju drži unuka Željka, neopisiva radost na licu pevačice (FOTO/VIDEO)
alo

Večeras je glamurozna proslava povodom prvog rođendana Željka Ražnatovića.

Na proslavu u beogradski restoran su prvi stigli Ceca i njen dečko Bogdan Srejović sa Lidijom i decom i njegovom ćerkom.

Oni su se odlučiili da dođu odvojeno, pa je tako Ceca došla svojim automobilom, a Bogdan svojim.

Inače, Ceca je u dogovoru sa Veljkom i Bogdanom izabrala restoran za proslavu Željkovog rođendana, a savetovala se i oko dekoracije. Ona će biti dečije tematike - sa puno balona i ostalih sitnica sa motivima crtanih likova, a dominiraće plava i bela boja. Ipak, morali su da suze broj zvanica zbog trenutne epidemiološke situacije, ali će oni najbliži prisustvovati.

Takođe, i Anastasija za proslavu priprema posebnu toaletu koju je poznati kreator spremao za nju. I ona će pored Veljka i Bogdane dočekivati goste.

Ponosna tetka izabrala je crvenu haljinu koju je uskladila sa karminom iste boje na njenim usnama i tako tasenila sve. 

ONA JE VEČERAS NAJPONOSNIJA BAKA NA SVETU Ceca blista dok u naručju drži unuka Željka, neopisiva radost na licu pevačice (FOTO/VIDEO)

Alo

 

Balkanska diva Svetlana Ceca Ražnatović izašla je pred fotoreportere i novinare u naručiju sa unukom Željkom i oduševila sve prisutne. Ceca je blistala u dugoj roze haljini, a njen sjaj u očima jasno je svima pokazao koliko je pevačica srećna i ispunjena te da je ovo zaista veliki i poseban dan za porodicu Ražnatović.

Šta je sve Ceca rekla i kako izgleda mali Željko pogledajte u video prilogu koji se nalazi na početku teksta.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Marko

03.06.2021 22:02

Kogas vise zabole sta dopticna radio dosàdiste svakoga bozjeg dana lap da Niko Nije u svetu slavio unuku roodjendan

Zelja

03.06.2021 23:07

@Marko - Marko,naucite prvo gramatiku i pravopis;zabole me glava kad citam vas komentar🙄🤦‍♀️

Mila

04.06.2021 08:52

Sve je lepo i bogato, kako njima i prilici, ali Baka Ceca je preterala sa haljinom koja otkriva pola njenih grudi, koja joj ne prilici ni po godinama, ni po stasusu bake. Kao da se takmici sa ćerkom i snajom. Sto minic, što ovo. Ceca je ipak Dama.

Mila

05.06.2021 01:09

O kakav narcis ova Ceca....kako joj vise ne dosadi da se slika i da pozira i da tooooliko trazi paznju da ne moze da zivi malo bez kamera i novinara...