ŠTA SE NAKON ZADRUGE DESILO SA ANABELOM?! Majka Lune Đogani "propala" u zemlju, a evo čime se sada bavi!
Foto: Alo.rs

Pevačicu i majku Lune Đogani navodno je "pojeo" rijaliti, pa nikako da se oporavi od vremena koje je provodila pod budnim okom kamera.

"Nju je "pojeo" rijaliti. Sve to je mnogo stresno uticalo na nju, iako je stalno ponavljala kako joj je to pomoglo da se "očisti" i da se reši svih demona iz prošlosti. Ipak nije nimalo lako biti odvojen od dece tako dugo i uopšte načina života na koji je navikla", ispričao je izvor blizak pevačici i dodao:

"Kad je napustila imanje u Šimanovcima morala je još mesec i po dana po ugovoru da se pojavljuje u emisijama vezanim za "Zadrugu", ali je stalno ponavljala da je niko neće videti kad počne nova sezona. Eto, vidite, tog obećanja se i dalje drži."

"Anabela je svesna da je ceo svoj život dala na tacni, da je ispričala sve što je imala da kaže i da prosto više nijedna tema nije ostala neispričana. Zvali su je često u emisije, ali ona neće da "iskače ljudima iz frižidera", želi da je se publika malo uželi", dodao je izvor.

"Osim toga, ona želi da se strasti malo smire jer su rijaliti-fanatici spremni da dočekaju na krv i nož sve što kaže ili uradi. Zato je jedva rekla dve-tri reči o Luninoj trudnoći, a ne možete ni da zamislite koliko je presrećna što će postati baka. Posvetila se Jutjub kanalu i to je zasad ispunjava, mada joj i tu sreću kvare hejteri jer oni "i dalje žive u Zadruzi 3", koja je za Anabelu odavno završena. Osim toga, ona je maksimalno posvećena deci kako bi nadoknadila sve one mesece koliko je bila odvojena od njih", dodao je izvor.

"Isto važi i za prijatelje i članove porodice. Ipak, sada se malo pokrenula i ušla je u studio da snimi nove pesme kako bi se konačno vratila onome po čemu je poznata, a to je muzika, a nikako rijaliti. Čeka samo da malo prođe cela ova situacija sa koronavirusom, a onda će izbaciti te pesme i početi da nastupa jer ni njoj, kao i ostalim njenim kolegama, nije lako što je osnovni vid zarade za život toliko dugo bio onemogućen", zaključio je izvor.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
vesna

04.06.2021 07:15

Posle one sramote u Zadruzi ,licno ne verujem da postoji veliki krug ljudi koji bi dosli na njen nastup.Sem toga ,nista novo nije dala od kada je izasla iz grupe sa Gagijem Djoganijem. Jedna histericna i veoma agresivna zena loseg karaktera !