KAKAV MALER Aleksandra Mladenović proslavila rođendan i zapevala posle 15 meseci,  pevačica priznala da su neke stvari krenule po zlu!
Foto: Printscreen/instagram

Aleksandra Mladenović proslavila je 27. rođendan, a žurku je napravila u jednom prestoničkom lokalu.

Popularna pevačica nije krila odlično raspoloženje, a pojavila se u efektnoj odevnoj kombinaciji. Mladenovićeva je progovorila o tome kako je bilo istupiti pred publiku nakon 15 meseci pauze, uzrokovane pandemijom koronavirusa.

- Bilo je mnogo teško. Nekako kad sam stala da pevam, nisam znala šta ću sa rukama. Nisam znala kako ću da igram. Okretala sam se ka bendu jer sam tekstove pesama zaboravljala. Nisam pevala godinu i po dana. Polako, svi ćemo da se naviknemo - priznaje mlada pevačica.

 

Aleksandra važi za jednu od najtraženijih pevačica, a ističe da je uštedela novac, ali uprkos tome, finansijska situacija nije bila na zavidnom nivou.

- Uštedela sam svakako. Kupila sam još jedan stan. Nisam znala da ćemo odjednom prestati da radimo. Svakako da mi je to palo teško kao i svima. Nisam ni ja bila u nekoj zavidnoj finansijskoj situaciji - otkriva ona.

Za porodicu Ražnatović danas je veliki dan, Ceca unuku slavi prvi rođendan, detalje proslave kao i velelepnu dekoraciju pogledajte OVDE.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading