SKANDALOZNO PONAŠANJE Bivši košarkaški reprezentativac napao našeg kolegu!
Alo!/Vladimir Marković

Makar je tako kada bivši NBA košarkaš dođe u svoj rodni grad u kojem ga je fotografisao naš reporter.

Ali umesto da, poput mnogo uspešnijeg i poznatijeg Novaka Đokovića, kojeg su reporteri fotografisali u mnogim privatnim i porodičnim situacijama, samo mahne i nasmejan prošeta ispred foto-objektiva, Jarić se obrušio na našeg kolegu i uputio mu grube reči i uvrede.

- Šta je bilo? Šta me slikaš, koji moj? Sram te bilo! - vikao je Jarić dok je dobacivao psovke reporteru koji ga je fotografisao u blizini ispred jednog kafića u centru prestonice.

- Beži odavde. Znam ja vas, čekate me satima da me fotografišete, a ništa lepo ne umete da napišete! - govorio je besno Jarić, dok mu je naš kolega ljubazno pokušao da objasni da mu je u opisu posla da fotografiše poznate ličnosti na javnom mestu.

Da li je Jarić toga dana bio nervozna ili je zaboravio da je javna ličnost, tek bivši košarkaš nije mogao da sakrije bes i ljutinu.

Nakon što se istresao na našeg fotografa, Jarić je pokupio svoje stvari i napustio kafić u kojem je bio, bez imalo srama i osećaja da je nešto pogrešno uradio.

 

SKANDALOZNO PONAŠANJE Bivši košarkaški reprezentativac napao našeg kolegu!

Alo!/Vladimir Marković

 

 

Podsetimo, Marko Jarić, nekadašnja zvezda NBA, ovih dana boravi u svom rodnom gradu, gde se uselio u vilu u centru grada koja je vredna oko tri miliona evra. Kako je Alo! ekskluzivno otkrio, Jarićev novi dom nekada je pripadao porodici Slobodana Penezića Krcuna, narodnog heroja i visokog političkog funkcionera SFRJ.

SKANDALOZNO PONAŠANJE Bivši košarkaški reprezentativac napao našeg kolegu!

Alo!/Vladimir Marković

 

 

Nigde bez vozača

Iako ga život uz jednu od najpoznatijih svetskih lepotica nije naučio kako treba da se ponaša sa predstavnicima sedme sile, čini se da je Jarić ipak usvojio jednu naviku koja je svojstvena velikim zvezdama, pa tako bivši košarkaš nigde ne ide bez ličnog vozača. Paparaco Alo! fotografisao ga je u nekoliko navrata ispred njegovog doma u Beogradu, 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading