NIJE MOGLA VIŠE DA ĆUTI! Nakon puno spekulacija od razlozima otkaza, Jovana Jeremić konačno progovorila i otkrila pravu istinu, spomenula i Milomira Marića!
Foto: Printscreen/instagram

Voditeljka Jovana Jeremić dala je otkaz na televiziji "Happy", što je mnoge iznenadilo.

Jovana se sada odazvala pozivu i prvi put stala pred kamere nakon šokantne odluke.

Ona je u intervjuu za gorepomenuti list progovorila o svojim razlozima za otkaz, ali i kolegi Milomiru Mariću sa kojim je radila Jutarnji program.

NIJE MOGLA VIŠE DA ĆUTI! Nakon puno spekulacija od razlozima otkaza, Jovana Jeremić konačno progovorila i otkrila pravu istinu, spomenula i Milomira Marića!

Printscreen

 

- Ja sam imala opstrukcije, jer sam osoba koja nervira okolinu. Mene vole narod i masa. Ja sam žena koja sve u životu može da istrpi, ali ne mogu da istrpim kada me neko povredi emotivno i to su stvari zbog kojih odlazim. Ja odlazim kada se osećam pronevereno i neispoštovano. Videla sam da moram više detetu da se posvetim, da radim više na njenom govoru, jer sam videla da je zapostavljena. Njoj sam uredno davala tablete kada sam pisala hedove za posao. Kada sam se preispitivala oko odluke, pomislila sam, ako sam već uradila to da žrtvujem vreme sa svojim detetom radi posla, valjda sam zaslužila neko poštovanje - rekla je između ostalog Jovana za gorepomenuti list.

Podsetimo, puno se spekulisalo oko Jovaninog prelaska na drugu televiziju, dovođene su mnoge u pitanje ali je Jeremićeva to oštro demantovala.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
Čiča

29.05.2021 09:46

Pa posveti se više detetu, ženo ! Jel ti misliš da drugi nemaju decu?

Snezana

29.05.2021 10:43

Koji li je to narod koji nju voli, odnosno njen rad🙃🙄

Zoka

29.05.2021 17:41

Davala detetu tablete da moze da radi??????O cemu je rec?Zlostavljanje deteta??

Jagoda

31.05.2021 19:26

Da li je ikome palo na pamet da ovoj zeni treba pomoc psihologa?