ISPLIVALA PREPISKA Gastoz pisao ovoj poznatoj blogerki, ona ga oduvala odgovorom pred celom nacijom!
Alo

 Zorana Jovanović Zorannah, Aleksandra Mladenović i Nenad Marinković Gastoz bili su gosti jedne emisije pri čemu je Gastoz otkrio da je još pre 10 godina slao Zorani poruke.

- Da, poslao sam ti poruku, mlada damo - rekao je Gastoz.

- I nikad nisi dobio odgovor - rekla je Zorana.

ISPLIVALA PREPISKA Gastoz pisao ovoj poznatoj blogerki, ona ga oduvala odgovorom pred celom nacijom!

Alo

 

- Pa nisam. Ona je prva krenula sa tim makeup tutorijalima na srpskom jeziku i meni je to bilo preslatko, jer sam ja već tada bio veteran na YouTube-u. Poslao sam joj poruku da mi je jako drago što YouTube širi svoju scenu na taj način, ali devojka je bila toliko u poslu da nije mogla da odgovori, a imala je negde 1000 pratilaca - nastavio je Gastoz.

- Iskreno ni sada ne znam kako funkcionišu poruke na YouTube-u. Znam da postoji negde, ali nikad nisam ušla u to - rekla je Zorana.

- Poenta cele priče je da sam ti na neki način ukazao poštovanje i onda si krenula da se ekspanzišeš svuda - rekao je Gastoz.

- Jednom sam uradila jako lošu stvar, izbacila sam njegovu pesmu na Instagram i nisam ga tagovala. On se odmah javio sa pitanjem "Gde je tag?!" - otkrila je Zorana.

- Ne znamo se generalno. Jednom sam je video u baru i gledali smo se. Mislim ja sam tebe gledao, ali dobro… - rekao je Gastoz u emisiji Kontra šou.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
STING STING

29.05.2021 13:53

GASTTOZZ JE GASTTOZZ. NESEBIČNO SVAKOM POMAGAO. U ZENITU YOUTUBE, BIO JE PRIZEMAN. ZORANA, PIONIR BILA I VEĆ DIGLA NOS. PA BUDI DOBAR!!! GASTTOZZ JE STRATOSFERA ZA OVOZEMALJSKE ZVEZDICE. BURAZ DO SMRTI. BREND FOREVER. 👍❤🌌⭐⭐⭐⭐⭐

Ljiljana

31.05.2021 17:58

Ih baš ga oduvala? Pa nije jer sam gledala celu emisiju.