ŠOKANTNO! Dara otkrila razlog skidanja zajedničkih fotografija sa dečkom i najavila sledeću luksuznu destinaciju!
Printscreen

Popularna pevačica Dara Bubamara progovorila je o natpisima koji su u poslednje vreme pratili njen emotivni život i vezu sa dve decenije mlađim dečkom Tonijem.

ŠOKANTNO! Dara otkrila razlog skidanja zajedničkih fotografija sa dečkom i najavila sledeću luksuznu destinaciju!

Foto: Printscreen/instagram

 

Naime, velika pompa napravila se kada su njih dvoje rešili da obrišu zajedničke fotografije sa društvene mreže Instagram, a sada je pevačica otkrila šta je uzrok tome, te progovorila i o glasinama o raskidu.

- Mi smo u ljubavi i nikada se nismo ni svađali ni raskidali, jednostavno smo samo odlučili da skinemo slike sa Instagrama i da više ne pričamo o našoj privatnosti. Ljudi su toliko zlobni, ja razumem da sam ja popularna, ali pisati o mom dečku koji nije javna ličnost i izmišljati neke stvari je kao miniranje mene i njega. Izmišljaju neke stvari da bi narušili našu sreću. Pokušavaju da degradiraju njega i mene. Meni je jedna žena pre 10, 15 godina rekla da čuvam svoj život i sreću i da nikome ništa ne pričam. Međutim, to je u mom slučaju prosto nemoguće. Ja želim da svoju sreću i tugu pokažem javnosti. Kad si srećan žele da te degradiraju, ali nažalost ne mogu, ja sam ipak malo jača ličnost - rekla je pevačica za gorepomenuti izvor i otkrila da planira još jedno putovanje sa sinom i dečkom.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Gagi

28.05.2021 19:35

Zamisli da se uz ovo probudiš ujutru. Tiha jeza.