BUDUĆI DEDA RAZNEŽIO FANOVE Toni Cetinski jedva čeka prinovu, objavio fotografiju ultrazvuka i otkrio pol bebe! (FOTO)
Foto: Alo.rs

Pevač Toni Cetinski na društvenim mrežama objavio je da će postati deda, a sada je sa svojim fanovima podelio i fotografiju ultrazvuka na kojoj je otkrio da čeka unuku.

- Bog je dao devet meseci. Svi oni uskoro će postati prošlost. Svet će se otvoriti prvim dahom i tvoj put će započeti! Čekamo te 16.08. 2021. draga naša Elena. Tvoj nono - napisao je Toni.

Njegov sin iz prvog braka, 23-godišnji Kristijan, objavio je srećnu vest pre nekoliko meseci na Instagramu,a ponosni deda od tada ne skriva koliko se raduje zbog toga.

Toni je Kristijana dobio u prvom braku s Antonelom Butigan s kojom je bio u braku šest godina. Sa sinom je uvek ostao u dobrim odnosima, a za njegov 18. rođendan uputio mu je posebnu čestitku i objavio zajedničku fotku.

- Iznenaditi sina i doputovati da on ne zna na njegov 18. rođendan. Neprocenjivo. A sad idemo da kupimo obećanu gitaru. Ako je tebi sine ovo najlepši dan u životu, kako kažeš, znaj da je meni najlepši dan bio dan kad si se rodio. Pre 18 godina na današnji dan. Srećan rođendan, sine - napisao je tada pevač.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading