Marija Šerifović sletela u Beograd, a nekoliko minuta kasnija i "Hurricane" (FOTO/VIDEO)
Alo/Masanori Jošida

Šerifovićeva koja je 2007. Srbiji donela pobedu s pesmom "Molitva", bila je najveća podrška grupi "Hurricane" na ovogodišnjem takmičenju. Ova pevačica je konstantno bila uz mlađe koleginice Ivanu Nikolić, Kseniju Knežević i Sanju Vučić, te ih bodrila.

 

- Što se tiče moje države, uvek ću biti na raspolaganju, da svojom energijom, trudom, znanjem, borbenošću učesnicima poprvavim dan, ulepšam trenutak, da kupim snikers i poručim picu - izjavila je Marija Šerifović.

Ona je istakla zadovoljstvo atmosferom na Evroviziji 2021. i da je ulazak u finale veliki uspeh i da ove godine ima mnogo dobrih pesama.

- I u toj konkurenciji biti 15. je fantastičan uspeh. Bila bih lažov kada ne bih rekla da je stručni žiri mogao da da i neki glas. Kada 37 zemalja ne da ni jedan poen, stvarno ne mogu da vidim neku logiku, jer u tih deset numera moglo je da se pronađe i poneka različitost, poneki scenski nastup, kostim, interpretacija, a upravo su one mogle da se nađu u tome - objasnila je Marija Šerifović.

 

 

 

Upitana kako komentariše italijansku pesmu, Šerifovićeva je kazala da "nije pala u nesvest", te da bi bila srećnija da je pobedila Francuska.

Popularna pevačica na aerodromu je novinarima poručila da "Uragankama" daju veliki suport. 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading