Saša Mirković isprozivao Oliveru Kovačević - "Na Evroviziju se ne ide kao na turističko putovanje!"
Foto: Printscreen/instagram

 

Saša Mirković oglasio se na svom Instagram profilu, a ovog puta nije birao reči, pa je Oliveri Kovačević, i svima poput nje uputio snažnu poruku!

- Kao što rekoh,Olja Kovačević je poslala one sa kojima se dogovorila, a ne one koji znaju. Evrovizija je prestižno takmičenje država, a mi kao nacija sigurno možemo da ponudimo nešto bolje od "Loco,Loco"... što smo mi i dokazali 2007.godine. Pored svega toga, na Evroviziju se ne ide kao na turističko putovanje, nego da se ostvari što bolji plasman. Mogao bih o svemu dugo i široko. Eto na kraju je i @serifovic otišla i ništa nije mogla da pomogne učesnicima, jer ni ona ne zna kako. Zna da peva i time treba da se bavi. Ostalo je posao nekih drugih ljudi, a u Marijinoj(našoj) pobedi bio je posao mene i mog tima. Kad budem opet rešio da pobedim eto me sa nekom novom Marijom ili starim @aleksandar_vuksanovic_official da objasnimo raznim Oljama da nisu bitni novci nego želja da se pobedi za svoju zemlju uz znanje i umeće bez ikakvih ličnih interesa! - bio je jasan Mirković! 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Muzicar

27.05.2021 21:09

Mnogo se Olivera osilila. U sta se razume ne zna se ali u muziku se sigurno ne razume! A koja je muljacina iza izbora anonimnog producenta kao kompozitora i prosle i ove godine to je posebna prica. Pesma je skandal a onako stilizovane devojke - bruka!