LEPU BRENU I BOBU ŽIVOJINOVIĆA POTERAO MALER Zbog crne magije sve im ide naopako?
E stock

Čak ih i prijatelji pljuju i okreću im leđa i smeštaju im afere po medijima i pokušavaju da ih unište!

„Za sve je kriva jedna jako opasna i zla žena koja je sklona crnoj magiji! Baš se navrzla na Živojinoviće i ne da im mira,“ objašnjava izvor Scandala! i nastavlja:

„Kažu da je ta žena čak pokušala da im podmetne krvavi krst na ogradu kuće, ali srećom nije uspela, a o tome koliko je puta odlazila kod hodže i drugih magova samo da im napakosti da i ne govorim,“ priča izvor i dodaje:

„Čak sam čula od jednog hodže da se jedna igračica iz Granda dokopala Breninog veša, ukrala joj je gaćice i preko njih je podmetnula prokletstvo. Rekla je da hoće da im se uništi brak i da se oni razdvoje…“

„To je bilo pre nekih 15 godina i sećam se da su Brena i Boba baš tada imali neke trzavice, pa sećate se svi vesti da je Boba prijavljen policiji za nasilje. Ta igračica je imala koncert s Brenom i gaćice je pokupila sa nekog od nastupa na kom su radile zajedno. Imala je pristup garderobi i to je dovelo do haosa. A ovo što im se sada dešava izazivaju sami oni jer su složni i vole se. Zajedno rade jogu, meditiraju, izgovaraju molitve i to bode oči njihovim neprijateljima. Ne mogu zli ljudi da podnesu ako se neko voli, pa se bojim da će im ti rituali doći glave,“ završava naš izvor.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading