MAJSTORIMA KUVAM KAFU! Evo sa kim Sandra Afrika gradi zgradu, a otkrila je i kako se ponaša prema majstorima!
Foto: Alo!/ Rajko Ristić

Atraktivna pevačica Sandra Afrika tokom korone nije sedela skrštenih rulu. Uzela je stvari u svoje ruke. I dok je mikrofon zakačila o klin, Afrika je uzela da gradi zgradu sa svojim menažerom u Šapcu. I kako nam otkriva zgrada dobro napreduje, a gazdarica je redovna na gradilištu. Kada je majstori vide, očim im se ozare jer znaju da će Sandra da ih posluži kako dolikuje svakoj vrednoj domaćici. 

- Pre korone sam sa Mikišom počela da gradim zgradu. Onda nas je korona uhvatila, ali mi smo sve ovo vreme vredno radili i sada smo pri kraju. Imamo rok do sledeće godine, ali mi ćemo je završti i pre kraja ove godine. Nije mi bilo dosadno. Radila sam na toj zgradi, na novim pesmama, a kada bude lepše vreme odradiću i spotove - kaže za Blic Sandra Afrika, a na pitanje da li ide u atraktivnom izdanju da obiđe gradilište i kako reaguju majstori kada je vide, kaže:

MAJSTORIMA KUVAM KAFU! Evo sa kim Sandra Afrika gradi zgradu, a otkrila je i kako se ponaša prema majstorima!

Printscreen

 

- Ne, skroz opušteno izdanje: trenerka, patika, bez šminke, zavezana kosa. Ja se tako privatno oblačim. I da, majstorima kuvam kafu  - istakla je Sandra za Blic.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading