ŽENE, ZABORAVITE NA OVOG LEPOTANA! Poznat kao nemilosrdni "narko bos" priznao da je GEJ: Glumac i svetski poznata faca rešio da prizna sve o svojoj sek*ualnosti!
Foto: Youtube/Printscreen

 Gabrijel Garko više ne želi da svoju homoseksualnost čuva kao tajnu.

Jedan od najvećih zavodnika savremene italijanske kinematografije i televizije rođen je u Torinu 12. jula 1972. kao Dario Olivijero, od oca Venecijanca i majke Sicilijanke. Svojom visinom od skoro 1,90m, atletskom građom i neodoljivim zelenim očima privlačio je pažnju ne samo lepšeg pola.

Posle titule mistera Italije, karijeru foto-modela brzo je zamenio glumačkom, igrajući u popularnim italijanskim serijama i filmovima. Domaćoj publici najpoznatiji je kao osvetoljubivi, ali neodoljivi mafijaški bos Tonio Fortebrači iz serije Čast i poštovanje, za čiju ljubav je život dala čak i sudija Frančeska de Santis, žrtvujući sebe da ga spase od metka. Serija je imala četiri sezone i bila odskočna daska i za međunarodnu Garkovu popularnost.

Osim ove, snimio je još dvadesetak televizijskih serija i filmova (Greh i stid, Hladnokrvni, Anđeosko lice) u jednoj od njih glumio je Rudolfa Valentina, a igrao je i u brojnim projektima na velikom platnu. Slavu je stekao i kao voditelj kultnog festivala zabavne muzike San Remo 2016. godine. Odevne kombinacije koje je tom prilikom nosio postale su sinonim prefinjenog stila i modnog ukusa.

U privatnom životu, titulu velikog zavodnika stekao je i vezama sa poznatim italijanskim glumicama i lepoticama, Manuelom Arkuri, Aduom del Vesko i mnogim drugim. Ipak, o braku ili deci nije bilo govora.

Insinuacije o homoseksualnim sklonostima obično je vešto zaobilazio ili negirao, trudeći se da ne naruši imidž osvajača ženskih srca i nežnog grubijana, stečen uglavnom na televizijskom ekranu.

ŽENE, ZABORAVITE NA OVOG LEPOTANA! Poznat kao nemilosrdni

Foto: Youtube/Printscreen

 

 

Ipak, nisu mu smetali ni komentari da je i gej ikona. Mediji su oduvek pratili svaki njegov korak, pa nije prošla nezapaženo ni storija o brčkanju u privatnom bazenu sa glumcem i baletanom Gabrijeleom Rosijem.

Da se konačno „autuje“ (otkrije javnosti da je homoseksualac) osmelio se prošle jeseni, kao učesnik italijanskog VIP Velikog brata, priznavši da je njegova veza sa Aduom del Vesko bila samo maska.

Emotivno priznanje je izazvalo lavine komentara na društvenim mrežama, a javnost je shvatila pod kakvim je psihološkim pritiskom glumac bio sve ove godine, skrivajući svoju pravu prirodu.

Njegov partner Gabrijele Rosi prokomentarisao je situaciju postavivši na Instagram sliku marionete kojoj neko najzad makazama seče konce kojima se njom upravlja.

Najviše je iznenađena bila Manuela Arkuri, koja je svoju vezu sa Garkom doživela kao izuzetno strastvenu i istinsku, što je i glumac sam potvrdio. To nije bila maska.

Posle gotovo četvorogodišnje profesionalne pauze koju je napravio iz ličnih razloga i nedavne očeve smrti koja ga je veoma pogodila, Garko se ovih dana vraća filmu, najavljujući novi projekat. Reč je o filmu Na ivici zaborava, u režiji Karla Fuska, čija je tema mentalno zdravlje i alkoholizam.

Osim Garka, u filmu igraju i holivudske zvezde Nikolas Kejdž, Erik Roberts i Džon Malkovič. Garko se raduje što će doprineti da se skrene pažnja javnosti na tu opasnu i veoma delikatnu vrstu zavisnosti.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading