KRAJ KARIJERE! Breskvica napušta pevanje!?
Youtube/Printscreen

Anđela Ignjatović Breskvica, pevačica, po svemu sudeći, odlučila je da odustane od pevanja i javnog posla. 

Kako Blic saznaje, ona je nakon raskida sa Mihajlom Veruovićem Vojažom spremna da se posveti obrazovanju i napusti javni svet.

Iako je prvenstveno pohađala fakultet koji i njen dečko, ona se sada ispisala iz istog. Odlučila je da upiše drugi fakultet koji se nalazi blizu Novog Sada. 

Breskvica se nakon raskida sa Vojažom razočarala i odlučila da napusti javni svet. Više ne želi da bude u medijima i daje bilo kakve izjave. To je trajna odluka, ali pitanje je da li će se u nekom trenutku predomisliti - započinje priču za Blic izvor blizak Anđeli i napominje:

KRAJ KARIJERE! Breskvica napušta pevanje!?

Youtube/Printscreen

 

- Sve ju je poremetilo nakon raskida sa Vojažem. On je bio zadužen za kompozicije koje su njih dvoje izvodili i teško joj je da se pomiri sa tim da više zajedno neće stvarati melodije i nastupati. Zasitila se javnog posla. Svemu tome svedoči i to što se prebacila na drugi fakultet, jer ne želi više da sreće Mihajla i ima dodirne tačke sa njim. Okrenula je novi list i počela sve ispočetka. Tako je odlučila - zaključuje blizak izvor.

Podsetimo, raskid Breskvice i Vojaža potresao je delom mlađu publiku na prostoru Balkana. Iako su mnogi na početku komentarisali da je sve marketinški trik, vreme je pokazalo da to ipak nije tačno.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading