OTIŠLA JE DALEKO OD SRBIJE I NAPRAVILA HAOS Lidija Vukićević poslednjom fotografijom napravila kompletnu pometnju - da li je ovo realno?! (FOTO)
Foto: Ataimages

Popularna glumica Lidija Vukićević raspametila je sve zanosnom figurom i savršenim strukom, a mnogi se pitaju da li je ona u toplesu.

Lidija je pozirala na terasi, okrenuta leđima ka kameri, a na sebi imala je providnu čipkastu haljinu ispod koje se videlo sve. Glumica je očigledno imala donji deo kupaćeg kostima, dok se u gornjem delu ništa ne vidi.

Zbog tog detalja mnogi su pomislil da je glumica u toplesu!

 

 

- Dođoh na zasluženi odmor, mora da se radi, ali mora i da se odmara - poručila je glumica uz fotografiju iz Egipta, koja je izazvala brojne reakcije.

"Lidija, prava ste dama", "Egipćani nisu svesni koji su srećnici", "Najzgonija žena na javnoj sceni", "Zapalila Egipat", "Nikad zgodija, a da li je u toplesu, pitam se", "Kakva žena!", "Lidija, nemaš konkurenciju", neki su od komenatra.

A na izgled nije ostao imun ni pevač Željko Samardžić koji joj je ostavio komentar odmah nakon što je fotografiju podelila sa svojim pratiocima na Instagramu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Lucky

16.05.2021 16:09

Svadjala se baba s nekim. Jel to ??? Ili se napila pa polupala case i flase.Drugacije nije mogla da napravi haos. I treba da zabranite napaljenim matorim novinarima da pisu clanke.