TRUDNA I TAJANSTVENA: Bojana Ristivojević ne želi da otkrije ko je otac njenog deteta!
Foto: Printscreen/instagram

Voditeljka jutarnjeg programa „Prve“ čeka bebu. Bojana Ristivojević otkrila je za magazin „Bazar“ da je u drugom stanju i da će za pet meseci postati majka.

Kako je objasnila, o partneru ne želi da govori, jer ga nije birala da se dopadne javnosti i medijima, već njoj.

Ne volim da pričam o svojoj intimi. Javnost je upoznala moju sestru, više puta su objavljivane fotografije mojih roditelja, brata, bake... Često ih pominjem, ali kada je o emotivnom partneru reč, to nikada nisam dozvoljavala. Daleko od toga da sam branila, samo sam čuvala svoju ljubav, što i dalje radim. Ovako mi je lepše, spokojnija sam. Dečka nisam birala da bi javnosti i medijima bio dopadljiv, nego meni. Zadovoljna sam i zaljubljena, to je najvažnije.

Nekadašnja voditeljka rijalitija „Parovi“, danas jedan od domaćina jutarnjeg programa na „Prvoj“, početkom godine istakla je da pored sebe ima partnera koji je ispunjava i svaki njen dan čini boljim:

- Ni ranije na ovu temu nisam govorila, jer smatram da bi takve stvari trebalo da zadržim za sebe. Ali moja novogodišnja poruka je da samo kroz ljubav i partnerstvo postajemo celina. Kompletni i ispunjeni. Osetila sam to onog trenutka kada sam pronašla muškarca koji je istinski vredan. Vredan pažnje i ljubavi, koji mi nije samo ljubav nego i podrška i glas razuma - istakla je lepa voditeljka, prenosi magazin Hello.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading