ANASTASIJA OTKRILA ZBOG ČEGA JE PROMENILA IMIDŽ: Mlada pevačica iskreno o Cecinoj vezi sa Bogdanom, ali i hitovima koji će obeležiti leto!
Foto: Ataimages

Mlada pevačica Anastasija Ražnatović, ćerka najveće folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović, pojavila se na jednom prestoničkom događaju u potpuno drugačijem izdanju.

 

 

Anastasija je promenila imidž, a ovom prilikom otkrila je i zbog čega.

Kako je na promenu reagovao njen dečko Đorđe Kuljić, kao i koliko Ceca uvažava ćerkino i Veljkovo mišljenje, kada je izbor partnera u pitanju, otkrila nam je upravo Anastasija Ražnatović.

- Razlog moje promene su spotovi koje spremam. Četiri godine sam bila crnka, pa sam rešila malo da promenim. Dečko mi je rekao da sam mu lepa kako god, vrlo mi je diplomatski odgovorio. Modu volim i pratim je, ali ne mislim da ona čini čoveka već neki drugi kvaliteti. Za jednu dobru fotografiju na mrežama mi je potrebno 5 minuta, izveštila sam se. Mogu da najavim sad 2 nove pesme koje će biti brze i letnje, mislim da sam ubola dva velika hita. A što se nastupa tiče, to ne znamo zbog korone - rekla je mlada pevačica.

Emotivnu vezu svoje majke Svetlane Cece Ražnatović i Bogdana Srejovića je kratko prokomentarisala. 

 

 

- Moja majka je toliko godina bila sama i borila se sama da mislim da njoj muška figura ne utiče na jačinu. On može da joj samo ulepša život. Njoj znači naše mišljenje, ali ja smatram da nemam pravo da joj se mešam, mogu samo da je podržim. Ona je zadovoljna i mojim i Veljkovim izborom - rekla je Anastasija. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Tanja

13.05.2021 13:09

Peva ("mlada pevačica") dok se kupa?,🤭

zora

13.05.2021 16:45

Opsednuta svojim fizickim izgledom . Dosadna je vise. Nikad kraja o izjavama njihove privatnosti.Nerazumem osobe da ceo zivot zive u javnosti. Gde je bre intima?