slavica ćukteraš
youtube.com/printscreen

- Slavičin prvi komšija je Englez, koji se uselio u stan kod svoje devojke Novosađanke sa kojom živi jedno izvesno vreme. To ne bi bio problem da nije nasilan i da, kada mu dođe žuta minuta, a sve češće mu dolazi, ne razbija sve po stanu, ne dere se i ne nasrće na jadnu ženu - ispričala je za Alo! bliska prijateljica poznate pevačice, koja je insistirala na anonimnosti.

Kako nam je rekla, zvezda „Granda“ nije planirala da se meša u njihov odnos sve dok, pre dva dana, nije čula komšinicu kako zapomaže.

- Jadna žena se toliko drala da je Slavica pomislila da će je ubiti. On je vikao iz sve snage, vređao je i psovao te razbijao stvari po kući. Bukvalno se zgrada tresla dok je nesrećna žena plakala i molila ga da prestane - rekla je Slavica.

Tada je pevačici, kako nam je njena prijateljica ispričala, pala roletna, pa je rešila da stvar uzme u svoje ruke.

Slavica Ćukteraš

E-stock

 

 

- Najpre je pozvala jednog komšiju da joj pravi društvo i da ne ide sama nasilniku na vrata, a onda su njih dvoje zajedno pozvonili. Kucali su i zvonili naizmenično, a onda je Slavica počela da viče: „Policija! Otvori!“, nakon čega je on to i učinio - ispričala nam je pevačicina prijateljica.

- Kad je Slavica sa svojim drugom ušla unutra, komšija je postao nasilan i prema njima. Vređao ih je, te upitao zašto se mešaju u tuđ odnos. Čak ih je i opsovao par puta. Slavica je uspela da pita jadnu ženu kako je i da li je povređena, a ova je, da nesreća bude još veća, branila svog dželata - ispričala je za Alo! pevačicina prijateljica. Kako nam je još rekla, mučena komšinica je pravdala svog dželata istakavši da je nije tukao te da je nasilan samo kad je nervozan.

Ovaj nemili događaj, viku i dreku iz stana, kao i njeno lupanje na vrata, Slavica je snimila i objavila na svom storiju na Instagram profilu, ali nije želela da obelodani njegovo lice, ime...

Kako bismo od pevačice dobili komentar o ovom hrabrom podvigu, pozvali smo je, ali ona nije želela da o tome govori za medije. Samo je potvrdila informacije do kojih smo došli.

- Ne bih se ja oglašavala ovim povodom. Sve što sam mogla, uradila sam. Ne plašim se nikoga - kratko je rekla Slavica Ćukteraš za Alo!.

Crna statistika

Nasilje nad ženama u Srbiji sve je prisutniji problem. Samo u prošloj godini, najmanje 22 žene ubio je partner ili drugi član porodice. Tridesetoro dece ostalo je bez majke, među njima 11 maloletnih.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading