Sanja, Ivana i Ksenija zatresle Roterdam, morala da se oglasi i Marija Šerifović!
Foto: Printscreen/instagram

Naime, Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić su tek što su stigle u Roterdam na 65. Evroviziju kao srpske predstavnice već uspele da skrenu pažnju na sebe.

Sanja, Ivana i Ksenija zatresle Roterdam, morala da se oglasi i Marija Šerifović!

Foto: Printscreen/instagram

 

 

Sve se desilo na prvoj, od mnogobrojnih koje će imati do prvog zvaničnog nastupa, generalnoj probi  na kojoj su premijerno izvele koreografiju u kostimima predviđenim za glavno predstavljanje.

Pod punom scenskom opremom i šminkom, Ivana, Sanja i Ksenija oduševile su fanove ovog takmičenja, a snimci sa probe preplavili su društvene mreže.

- "Evrovizija ne mora ni da se održi ove godine jer već imamo pobednika“, „Harikejn ulazi u top 10“, „Devojke zvuče odlično, na samo da ne greše kada pevaju, već uspevaju da izvedu koreografiju kako treba“ - samo su neki od komentara koje su fanovi Evrovizije iz celog sveta ostavili na Tviteru.

Inače, pesmu „Loko, loko“ prati energična i veoma seksi koreografija puna komplikovanih pokreta tokom cele pesme, pa se većina komentara odnosi na odličnu fizičku spremnost devojaka jer u isto vreme i pevaju i igraju. Kostimi su glamurozni i iako je Ivana u trikou, Ksenija u vrućim pantalonama, a Sanja u mini-haljini povezani su u jednu modnu celinu. Već na prvoj probi svima je bilo jasno da je Srbija u Roterdam poslala svoju verziju uragana.

Grupa „Harikejn“ je na takmičenje otišla kao jedan od favorita, budući da je pesma sa preko 8,5 miliona pregleda na Jutjubu najgledanija i najslušanija na ovoj platformi.

„Harikeјn“ će se evropskoj publici uživo prvi put predstaviti 20. maja na drugoj polufinalnoj večeri pod rednim brojem devet. Koreografiju za njihov nastup osmislio je Milan Gromilić, a kostime je dizajnirao Boris Kargotić.

Šerifović: Srećno, devojke

Pevačica Marija Šerifovi, koja je pre 14 godina pobedila na Evroviziji, pružila je podršku Sanji, Ivani i Kseniji i javno im poželela dobar plasman.

„Srećno devojke. Srbija“,  napisala je Marija na Tviteru. Imajući u vidu da je Marija jedina srpska pobednica na Evroviziji, ovakav vid podrške sigurno znači ovogodišnjim predstavnicama.

"Harikejn" na 25. mestu

Pesma „Loko, loko“ dugo je zauzimala 20. mesto na evrovizijskoj kladionici, da bi proteklih dana pala na 25. mesto. Iako kladionice mogu da pokažu ko su favoriti za pobedu na Evroviziji, često se dogode iznenađenja pa trijumfuje onaj ko nije imao najbolje izglede za to.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading