MUVAO JE GODINU DANA Biljana i Janko Tipsarević važe za najlepši par, a sad je dizajnerka otkrila detalje upoznavanja, nije htela ni da se javi teniseru!
Foto: Alo.rs

Modna dizajnerka Biljana Tipsarević ispričala je zanimljivu priču kako je upoznala svog supruga, tenisera Janka Tipsarevića.

 

 

- Jako malo ljudi zna našu priču, koja je jako interesantna. Janko je neko ko je mnogo putovao kada je bio aktivan igrač, mi smo se upoznali kad smo bili mladi, 21-22 godine, kako vreme leti... Mene je moj komšija Pufi pohvalio Janku, dao mu moj broj telefona, bez da me je uopšte video. Janko je mene zvao, ali ja se, srećom, nisam javila – započinje modna dizajnerka.

- Posle godinu dana mi smo se upoznali preko prijatelja, gde se on mene predstavio i rekao mi da već ima moj broj telefona i pitao zašto se ne javljam već godinu dana – priča Biljana kroz smeh.

 

 

- Sudbina je, ali da sam se pod tim okolnostima javila u tom trenutku i da se on predstavio, s obzirom da ja nisam bila neki teniski fan, nisam pratila toliko naše sportiste, nisam bila upoznata sa njegovim imenom i prezimenom na tom nivou... Da sam se javila i da je on zahtevao da se upoznamo tek tako, ja bih to odbila istog tretnuka – priča Tipsarevićeva u emisiji "Premijera Vikend - Specijal".

Dizajnerka je objasnila i zašto je tako postupila.

- Ja sam staromodna i volim kad se muškarac udvara ženi, a ne da okrene telefona, to je najlakša stvar. Volim kad se žena osvaja na postepan i romantičan način, što je on posle godinu dana i učinio. Sreća da se nisam tada javila, jer ko zna da li bi danas bili porodica i imali dvoje predivne dece – zaključuje Biljana.

Komentari (1)

Loading
Kiborgns

09.05.2021 16:07

Nije istina.Moja drugarica je zna.Biljana je jurila Janka.Cim je saznala da je slobodan odma ga je jurila dok ga nije upecala.Znala je da je teniser i da ima para.Zato ga je i jurila.