EKSKLUZIVNO ZA ALO! Nakon što je Ukrajinska pevačica prepevala "Umirem majko" oglasila se Dragana Mirković i poručila joj samo jedno!
Foto: Printscreen/instagram

Mišel Andrade pokrenula je pravu lavinu komentara na društvenim mrežama, ali i Jutjub platformi, pesmom „Échale” koja prema rečima brojnih fanova – neodoljivo podseća na „Umirem majko”, hit iz 1992. koji izvodi jedna od najvećih pevačica na Balkanu Dragana Mirković. Ukrajinska pevačica zato sada već „krasi” objave potpisane rečima poput: „Koga je Bolivija pokrala?”, ispod kojih se nižu poruke slične sadržine – mahom reči pesme koju izvodi naša zvezda.

Brojni fanovi uopšte ne kriju svoje sumnje o tome kako je Mišel „ukrala” Dragani pesmu i to joj uglavnom saopštavaju tako što u komentrima napominju da „original pripada izuzetno popularnoj pevačici iz Srbije”.

EKSKLUZIVNO ZA ALO! Nakon što je Ukrajinska pevačica prepevala

Foto: Printscreen/instagram

 

Dragana Mirković u izjavi za Alo! rekla je šta misli o mladoj koleginici i kako reaguje na priče da je neko prepevao jedan od njenih najvećih hitova:

- Čula sam, pesma je skinuta sa modernim aranžmanom sa mog koncerta iz Arene. Jako mi se dopada i želim izvođaču puno uspeha i da bude i njoj hit kao što je meni "Umirem majko" - zaključila je Dragana koja je još jednom pokazala svoju veličinu i u odnosu na mnoge druge pevačice nije tužila ili prozivala koleginicu koja je prepevala njen hit.

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading