SRBIJA JE SPREMNA ZA POBEDU, Uraganke otputovale u Roterdam, belim uskim trenerkama sludele sve prisutne na aerodormu (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

Članice grupe Hurricane, Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić, otputovale su u Roterdam gde će se održati Evrovizija, koja je prošle godine odložena zbog pandemije.

Njih tri su se sa delegacijom, koja putuje sa njima, slikale na aerodromu noseću srpsku zastavu u rukama. Naime, sve tri su bile u uskim belim uskim trenerkama, te su fanovima pozirale sa osmehom na licu.

Muziku za ovogodišnju takmičarsku numeru "Loco Loco" pisao je Nemanja Antonić, dok je tekst napisala članica grupe Hurricane Sanja Vučić. Aranžman je, zajedno sa Nemanjom Antonićem, radio Darko Dimitrov.

Grupa Hurricane je pobedila na prošlogodišnjoj „Beoviziji“, ali zbog otkazivanja „Pesme Evrovizije 2020“ nisu se predstavile Evropi sa pesmom "Hasta la vista".

Predstavnice Srbije će nastupiti u drugom polufinalu ovogodišnjeg „Evrosonga“ koje će se održati 20. maja u Roterdamu. Kliknite za više vesti

Komentari (1)

Loading
zora

10.05.2021 16:13

Ova sa zadnjicom u prvom planu je ona sa busilicom. Tako se ne pobedjuje u muzici.