TVRDI DA NEMA KONKURENCIJU Jovana Jeremić ističe: Muvaju me samo moćni muškarci!
Printscreen

Dama koja svojom pojavom i stavovima nikoga ne ostavlja raavnodušnim, ali koja pre svega nema dlake na jeziku, svakako je popularna voditeljka Jovana Jeremić. Ona je otvoreno govorila o tome čime ona privlači muškarce, ali i kakvi su je muškarci do sada prilazili.

- Imam taj neki uticaj na frajere, reaguju na mene. Znači, može se pojaviti koja god hoćeš i viša i zgodnija i mršavija, ma kako god, ali muškarci nenormalno reaguju na mene. Ali znaš šta je to, to ti je moja inteligencija i ta harizma koju ja posedujem koja na njih utiče tako da oni prosto ne mogu da ostanu ravnodušni kada sam ja u pitanju – ističe Jovana i dodaje:

 

- Mene su uvek startovali moćni muškarci, ja nemam nikakav kontakt sa takvim nekim osrednjim u ambicijama, jer takvi ne mogu biti moji partneri i to oni jako dobro znaju, nema tu priče - zaključila je Jeremićeva

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Danka

09.05.2021 14:54

Koja glupaca , Bogo dragi. Mislim da joj je potrebna strucna pomoc, bar tako izgleda tj.kako se javnosti prezentuje. Cini mi se samo ona ima visoko misljenje o sebi. Meni je smesna. U opste ne deluje inteligentno , a stalno nesto istice kako je inteligentna i uspesna. To inteligentni i uspesni ljudi ne rade ,jer kroz njihov rad i razmisljanje i postignuto vidi se koliko su inteligentni i uspesni. Takodje to njeno stalno isticanje kako je sexi i naj je totalno suprotno sa njenim izgledom. Nisam sigurna vise da li je i sama svesna da nije tako pa pokusava drugima da nametne da tako razmisljaju onjoj , ali nije ona taj kapacitet, prece biti da nije svesna da samo ona sebe dozivljava tako.