Ukrajinska pevačica iskopirala Draganu Mirković i napravila haos na društvenim mrežama, "Umirem majko" je srpska pesma!
Foto: Alo.rs

Mišel Andrade pokrenula je pravu lavinu komentara na društvenim mrežama, ali i Jutjub platformi, pesmom „Échale” koja prema rečima brojnih fanova – neodoljivo podseća na „Umirem majko”, hit iz 1992. koji izvodi Dragana Mirković. Ukrajinska pevačica zato sada već „krasi” objave potpisane rečima poput: „Koga je Bolivija pokrala?”, ispod kojih se nižu poruke slične sadržine – mahom reči pesme koju izvodi naša zvezda.

Mišel je, inače, rođena u novembru 1996. godine u gradu Kočabamba, u Boliviji, odakle joj je i otac. Majka Svetlana je iz Ukrajine, gde ova devojka gradi karijeru pevačice, pišu strani mediji.

Peva na španskom, ruskom i portugalskom jeziku i aktivna je od 2013. godine. Osim pevanja, od ruke joj idu sportovi i ples, a i svira klavir. U Ukrajini se posebno istakla učešćem u tamošnjem „X-Faktoru”. Na „ESC” se takmičila 2018, na Islandu. Tada, izvodila je pesmu „Amor” zajedno sa sastavom „Mozgi”.

Brojni fanovi uopšte ne kriju svoje sumnje o tome kako je Mišel „ukrala” Dragani pesmu i to joj uglavnom saopštavaju tako što u komentrima napominju da „original pripada izuzetno popularnoj pevačici iz Srbije”. Kliknite za više vesti

Komentari (0)

Loading