HURRICANE 2 DANA PRED ODLAZAK NA EVROVIZIJU Otkrivaju sve detalje nastupa: Svaka reč u pesmi ima svoj pokret, biće uraganski!
Printscreen

Grupa Hurricane je i ovogodišnji predstavnik Srbije na najprestižnijem muzičkom takmičenju.

Nakon otkazivanja pesme Evroviziji prvi put u istoriji takmičenja zbog pandemije koronavirusa prošle godine, mnoge zemlje učesnice odlučile su da svoijim izabranim predstavnicima ponovo ponude da ih predstavljaju i naredni put, a tako je bilo u našem slučaju.

Naporan rad na pesmi i nastupu će uskoro doživeti svoju evrovizijsku premijeru, a one će u periodu između 18. i 22. maja nastupiti sa pesmom ''Loco Loco''.

- Radimo 24 sata dnevno, stvarno radimo, ne spavamo uopšete. Jako smo uzbuđene, a ujedno čak nismo ni sigurno da li osećamo to da putujemo prekosutra - pričaju one.

S obzirom da ćemo u Holandiji biti u karantinu, biće interesantno. Jedva čekamo - dodaje Ksenija.

Otkrivaju kako im je bilo kada su saznale da je Evrovizija prošle godine otkazana.

- Nije nam bilo svejedno, dosta smo se spremale i verovale da ćemo otići sa tom pesmom ''Hasla la vista'' i predstaviti Srbiju u najboljem mogućem svetu, ali kada smo čuli da nećemo, mogle smo samo da se nadamo da ćemo ove godine otići - priča Ivana.

- Više nam je legla ''Loco loco'', svakako, tu možemo da pokažemo vokalne sposobnosti više nego u prethodnoj. Nismo menjale tim, Sanja je pisala tekst, tako da verujem da ćemo da ostvarimo dobar plasman - dodaje Ksenija.

Otkrile su i kako će izgledati nastup na prestižnom takmičenju.

- Biće jako dinamično, kostimi će biti ludi kao što smo mi, isto frizura, šminka. Svaka reč u pesmi ima svoj pokret, dosta se igra, dosta se peva. Tako da će biti onako baš uraganski - zaključila je Ivana Boom Nikolić.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading