NOVE MUKE PEVAČA Sloba se zbog problema sa sinusima odlučio na nesvakidašnji i neobičan potez, posle Zagreba pevač očajan otišao i do Moskve!
Alo

Sloba Radanović i njegova verenica Jelena Đuričanin navodno već duže vreme imaju problema sa sinusima, pa su probali i alternativne metode lečenja ove bolesti, kao što je čupanje kose, prenose domaći mediji.

- Sloba i Jelena već godinama imaju probleme sa sinusima i čestim glavoboljama. Nema šta nisu probali i ništa im nije pomoglo. Čak su jedno vreme odlazili kod lekara u Moskvu da ih leči - počinje priču izvor.

- Reč je o narodnoj medicini koja se vekovima prenosi s kolena na koleno. Pacijentima se masira glava i napipavaju čvorovi, koji se razbijaju tako što im se čupka dlaka i oslobađa sva tečnost kroz nos - tvrdi izvor za domaće medije.

- Doktor je prvo masirao glavu Slobi, pa onda Jeleni. Napipao im je dosta čvorića i čupkao ih na tim mestima po glavi. Rekao im je da će im nos curiti više nego što je uobičajeno, a tako je i bilo - završava priču izvor za gorepomenuti portal.

Sinusi nisu jedina boljka poznatog pevača. Nedavno je bio u Zagrebu zbog problema sa hrskavicom oba kolena.

- U Zagrebu sam bio na transplantaciji matičnih ćelija. Imao sam velikih problema sa hrskavicom na kolenima. Prijatelji su mi preporučili tu intervenciju, koja veoma kratko traje i oporavak nije težak. Jedino što nisam mogao nekih desetak dana da treniram, ali sam imao redovnu terapiju kako bi se koleno što pre vratilo u normalu - kaže tada Radanović za Hit.

Komentari (0)

Loading