NEOČEKIVANI OBRT! Bivša pevačeva ljubavnica obelodanila sve detalje: Lepa Brena će dokazati da je Devin sin Miroslava Ilića!
Alo

Danas je održano još jedno ročište po tužbi Mirjane Antonović protiv pevača, za kog tvrdi da je otac njenog sina, a na nekom od narednih će o aferi pričati i folk zvezda

Mirjana Antonović, nekadašnja ljubavnica Miroslava Ilića, i njen sin Devin danas su tri i po sata davali iskaz u Palati pravde, gde se poslednjih osam godina dokazuje očinstvo slavnog pevača. Oni su zbog suđenja pre nekoliko dana došli iz Amerike.

Antonovićeva je neposredno pred ulazak u sudnicu u kratkom razgovoru s novinarima Kurira istakla da se nada pozitivnom ishodu.

- Očekujem pobedu i znam da se Miroslav neće pojaviti danas. Samo želim da se ova agonija što pre završi - rekla je Mirjana.

- Ovo je katastrofa. Previše traje i ne znam šta bih rekao kako se osećam. Napeto je i neverovatno šta se dešava - rekao je Devin.

- Kako Devinu može biti kada dolazi ovde da bi se sudio sa ocem i ostavlja sve obaveze? Nadamo se najboljem, jer je istina na našoj strani, ali sve previše traje - istakla je nervozna Mirjana.

Miroslav se nije pojavio na suđenju u Palati pravde, a Mirjanin advokat naglasio je da su svedoci ključni.

- Sud će doneti odluku, a da li će biti u našu korist, to ne znam unapred. Očekujem da se postupak završi i sud donese presudu. Miroslav ne treba da se pojavi ukoliko ne želi, on neće dati DNK, ali postoje svedoci koji su bili prisutni tokom njihove veze - rekao je on.

Kurir je došao do saznanja da će jedan od tih ključnih svedoka biti i Lepa Brena, koja se decenijama druži s Mirjanom i upućena je u sve detalje veze i odnosa svoje bliske prijateljice i pevača. To je za naš list potvrdila Antonovićeva.

- Sad nam je ostalo da idemo dalje sa svedocima, među kojima je naša draga Brena - dodala je ona.

Inače, Mira je još ranije pričala o odnosu Brene i Ilića.

- Brena je ćutala i trpela Miroslava godinama, kako je non-stop pljuvao po njoj, a znao je da ona štiti njegovo dete - rekla je ona tada.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Dobrila

08.07.2021 21:42

Mnogi bi poželeli da imaju ovakvog sina ako jeu pravu što beži što me uradi DNK sramota treba da ga bude