IMA NEKA TAJNA VEZA Lepa Splićanka posetila je Jugoslava Karića, Barbara je misica, a zajedno su otišli na ovo posebno mesto!
Foto: Rajko Ristić/Alo!

Biznismen Jugoslav Karić nakon razvoda od Elene Karaman navodno je u vezi da nekadašnjom misicom Hrvatske Barbarom Ljilak.

Atraktivna brineta, koju prati epitet najlepše Hrvatice nekoliko je puta za hrvatske medije govorila o svom odnosu sa Jugoslavom.

- Jugoslav i ja nismo u vezi, mi smo samo i isključivo prijatelji. Mnogo ga cenim i poštujem, a navodi o tome da smo u ljubavnoj vezi su neistiniti - rekla je za hrvatske medije pre nešto više od mesec dana Barbara.

Ipak, ponovo se pokazalo da gde ima dima ima i vatre, pa više nema sumnje da između Barbare i Jugoslava postoji neka "tajna veza".

Kako izvor tvrdi, lepa Splićanka posetila je prošle nedelje Beograd, kako bi neko vreme provela sa sveže razvedenim Jugoslavom, koji prema njoj očigledno gaji simpatije. Pa ipak, njihov susret nije se završio samo na prijateljskom druženju.

Kako se navodi, Barbara i Jugoslav zajedno posetili astrologa, a pretpostvalja se da je jedno od pitanja, koje su mu postavili bilo i kakvi su izgledi za uspeh njihovog emotivnog odnosa. Još nije poznato da li su paru zvezde naklonjene, ali, sudeći po njihovoj bliskosti, čini se da je samo pitanje trenutka kada će vezu i javno potvrditi. Kliknite za više vesti

Komentari (0)

Loading