NJEGA JE VOLELA PRE ARKANA Bio je prva ljubav Cece Ražnatović, rastavio ih je tužan splet okolnosti, pevala je na svadbi njegove ćerke, a ovako on danas izgleda! (FOTO)
Foto: privatna arhiva

Svi dobro znamo da je Svetlana Ceca Ražnatović bila udata za komandanta Srpske dobrovoljačke garde Željka Ražnatovića Arkana, na koga je izvršen atentat 2000. godine, a rodila mu je sina Veljka i ćerku Anastasiju.

Ipak, krajem osamdesetih Ceca nije bila sama. Prvi pevačicin momak za koga je znala domaća javnost bio je fudbaler Vladan Lukić, a mediji su pisali da je upravo njemu posvetila njen čuveni hit “Pusite me da ga vidim”.

Ljubav između Cece i Vladana buknula je 1989. godine, kada je on bio poznati igrač Crvene Zvezde, a ona pevačica u usponu koja je gradila karijeru u Beogradu. Fudbaler je tada imao 18, a ona samo 15 godina.

Pominjalo se čak i to da su se verili i da spremaju svadbu, ali su se rastali 1990., kada je Vladan otišao u vojsku.

Vladanova ćerka Sara udala se pre nekoliko godina, kada joj je na svadbi zapevala upravo Ceca, a ovim povodom pevačica se osvrnula na vezu sa Lukićem.

- Ja sam došla ovde preko veze od jedno 30 godina, kada smo se Vlada i ja upoznali, on je znao na vreme s kim treba sa se zabavlja, sa pevačicom. Šalu na stranu, Sara je želela da ja pevam danas. Vidim da ste divno raspoloženi  - prokomentarisala je Ceca.

Lukić je za vreme bombardovanja Srbije igrao u Mecu, u Francuskoj, ali nije mogao da podnese da igra fudbal dok njegov narod pati i vratio se u Srbiju. Nakon toga je godinu dana igrao u Grčkoj i sa samo 30 godina završio karijeru.

On je jedni srpski sportista koji se na vrhuncu svoje karijere 1999. vratio u Srbiju tokom NATO bombardovanja i odmah se stavio na raspolaganje vojsci i bio raspoređen na položaj.

Vladan je bivši predsednik Crvene zvezde, a njegovo ime skoro se našlo i među kandidatima za predsednika Fudbalskog saveza Srbije.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading