EKSKLUZIVNO ZA „ALO!“ Seka Aleksić konačno pronašla mir van scene: "Veljko me je spasao estrade i tračeva"!
Foto: Alo.rs

Folk zvezda Svetlana Seka Aleksić u intervjuu za „Alo!“ otkriva kako provodi vreme tokom pandemije koronavirusa, s obzirom na to da ne nastupa, zbog čega se ne druži sa kolegama, te kako vaspitava svoje sinove. Kako nam je otkrila, iako će uskoro napuniti 40 godina, ne plaši se starenja, a suprug Veljko joj je glavni oslonac u životu.Već godinu dana pevači su bez posla, da li tebi nedostaje kontakt sa publikom?

- Svakako da mi posao nedostaje, kao i većini, koji su nažalost uskraćeni za to zadovoljstvo, ali prosto situacija je takva da moramo da mirujemo i da čekamo neke bolje dane, neko bolje sutra. Što se tiče mog posla, ne znam kada će to da krene, nemam ni pretpostavku. Videćemo šta će se dešavati u neko skorije vreme.

Odnedavno si postala voditeljka, kako si se snašla?

- Uloga voditelja mi ide sjajno, to je usko povezano s glumom. Dosad sam imala nekoliko glumačkih iskustava, tako da mi je to pomoglo da se dobro snađem. Nije mi ništa strano. Koketiranje sa kamerama postoji oduvek i u mom poslu, tako da je meni ovo došlo kao pravo osveženje.

Jakov i Jovan su uneli posebnu energiju u tvoj život, da li se plašiš za njihovo odrastanje, s obzirom na to da su deca poznatih roditelja?

- Jakov i Jovan su zaista uneli potpuno novu energiju u naše živote i mi smo veoma srećni roditelji. Kada je reč o njihovom odrastanju, smatram da je uloga roditelja veoma zahtevna i teška. Veljko i ja se trudimo da ih vaspitavamo na pravi način i da ih učimo šta su prave vrednosti.

Ko je popustljiviji prema deci?

- Ja sam popustljivija, Veljko je zadužen za oštrije razgovore. Jakov već zna da kod tate nema preteranog popuštanja i onda kada je neki problem, u smislu da Jakov ne želi da posluša, ja ga uputim kod Veljka i onda njih dvojica to reše, a ja se fino izvučem.

Da li ti je teško da se izboriš sa tri muškarca u kući?

-Nije mi teško, zato što su oni zaista divni i poštuju mene i zaista me štede svega što mogu, od rada u kući do svega ostalog i zaista sam ja blažena među njima.

Godine mi ništa ne mogu

Uskoro će ti rođendan, da li se plašiš godina?

- Ne, nisam osoba koja broji godine i koja razmišlja u tom pravcu. Život ide kako ide, svaka godina je lepa za sebe i nisam neko ko se plaši starosti.

Veljko i ti živite mirno i povučeno, daleko od estradnih dešavanja. Koliko je on uticao na to da se povučete od tih stvari koje čine život jedne zvezde?

- Veljko je dosta uticao na to. On je insistirao da nismo u Beogradu, da smo dalje od cele halabuke, gužve i tih estradnih tračeva i ja sam se samo složila s tim i zbog toga se osećam sjajno. Lepo je kad čovek može sebi da priušti to zadovoljstvo da bude izolovan od stresa. Tračarenja ne volim i to u mom bliskom okruženju ne postoji, postoji samo poštovanje, ljubav i druženje sa prijateljima. Osećam se sjajno što sam u Staroj Pazovi i što ujutru čujem samo žubor vode, cvrkut ptica, lavež pasa i moju decu kako se smeju, a to je sve ono što je u našem životu jedino bitno i važno.

Da li prava prijateljstva na estradi postoje?

- Prijateljstva postoje i ukoliko ste pravog i normalnog razmišljanja naravno da ćete naći neku svoju srodnu dušu, a ako se ta srodna duša kao prijatelj bavi istim poslom kao i vi, to je onda još lepše i bolje. Moja srodna duša i moj prijatelj sa estrade je Slađa Alegro i sa njom se družim, volim i poštujem.

Da li te je neko od kolega razočarao?

- Uopšte ne razmišljam u tom smislu da li me je neko od kolega razočarao, jer posao gledam kao posao, kolege volim i poštujem. Nisam imala preteranu priliku da se sa njima družim da mogu da kažem da me je neko razočarao ili nije.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading