PEVAČICA NEODLUČNA Mia Borisavljević pokazala trudnički stomak u šestom mesecu, pa otkrila u kakvom je problemu, fanovi odmah priskočili u pomoć (FOTO)
Foto: Alo!/ Rajko Ristić

Trudna Mia Borisavljević ne miruje. Pevačica uživa u trudničkim danima, a na pragu šestog meseca trudnoće izgleda sjajno. Iako je u drugom stanju, njoj je dan ispunjen novim poslovnim obavezama i odgajanju starije ćerke Eme, ali joj to ne smeta da u potpunosti uživa u trudnoći.

Sad je Mia podelila novu fotografiju, na kojoj je u prvom planu stomak, ali pevačica sad ima drugu muku o kojoj stalno razmišlja. 

 - Evo nas🤰 6.mesec je u toku, duplo sam veća nego u prvoj trudnoci. Na vagu nisam stala NI JEDNOM od pocetka, nemam ptedstavu koliko sam dobila na kilaži, stacu tek krajem sedmog meseca pa ću verovatno da kukam i zovem. Nego, ja sam htela da vas pitam jel imate neki predlog za ime ove devojčice, Emine sestrice, jer mi smo opet zabagovali, napisala je Mia na svom Instagram profilu.

Ubrzo su u komentarima počela da se nižu popularna ženska imena, neka od njih su: Andrea, Iva, Mia, Mila, Kalina, Lana, Lena.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading