POSEBAN DAN ZA NJIHOVU NASLEDNICU Ana Nikolić objavila fotografiju ćerke Tare, porukom raznežila i rastužila u isto vreme, svi su odmah pomislili na Rastu (FOTO)
Foto: Alo!/ Rajko Ristić

Ćerka pevačice Ane Nikolić i repra Stefana Đurića Raste, mala Tara danas kreće u vrtić, te je p

onosna mama podelila fotografiju naslednice na svom Instagram profilu.

 

- Krećemo u vrtić, konačno - napisala je pevačica uz objavu i raznežila fanove.

Inače, Anin bivši suprug reper Stefan Đurić Rasta sa kojim je dobila Taru u Sceniranju na Kurir televiziji otkrio je kako je njihova ćerka reagovala kada se vratio iz pritvora.

 - Najviše je ispaštala moja ćerka, jer je jako vezana za mene, imamo poseban odnos. Ćerka nije znala gde sam, imali smo dogovor da joj kažemo da sam na putu jer je navikla da putujem, a ona je to prihvatila. Kada joj dođu drugari govorila je da joj stvari kupuje tata jer on mora da radi. Pitala je stalno kada ću da dođem, a na kraju ne mogu da opišem tu sreću. Trenutak kada sam izašao, nisam bio svestan toga, dugo sam proveo tamo. Bio je gotov istražni proces i ja sam bio u šoku sve do momenta kad sam video njenu sreću. Njena sreća bila mi je najbitnija, to beskrajno zadovoljstvo. Rekla je: 'Tata, vratio si se.' Bila je sa mnom non-stop, kada sam jednom otišao u studio pitala je mamu kada ću da se vratim. Provodila je vreme i sa bakom i dekom kad nisam bio tu, ona im je govorila: 'Hajdemo kući, možda će tata da se vrati.' Ja sam jak u glavi i znam da se namestim i dobro podnesem. Majka mi je bila velika podrška. To nije nešto što nisu znali. Moji roditelji su pre svega dobri psiholozi i znaju da racionaliziju problem. Majka mi je sve vreme bila najveća podrška i osoba kojoj najviše verujem. Bila mi je oslonac, bio je emotivan tada Rasta.

Komentari (0)

Loading